Ertuğrul Çetin: Gençlerin buluşma noktası Millet Kıraathaneleri

Ankara 08.08.2023 - 12:02, Güncelleme: 08.08.2023 - 12:02
 

Ertuğrul Çetin: Gençlerin buluşma noktası Millet Kıraathaneleri

Pursaklar Belediyesi, gençlerin temiz ve refah ortamlarda ders çalışabilmesi için hizmete kazandırdığı Saray Millet Kıraathanesi'nin bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıyor...
Gençlerin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan önemli projelerin başında gelen 7 Millet Kıraathanesini hizmete kazandıran Pursaklar Belediyesi, ders çalışmak ve kitap okumak için Saray Millet Kıraathanesi'ne gelen vatandaşların molalarda kıraathanenin bahçesinde huzur dolu vakit geçirebilmeleri için çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Devam eden çalışmaları yerinden takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, çevre düzenleme çalışmalarında yapılan her bir işlemi titizlikle takip ederken ekiplerden gelinen son nokta hakkında detaylı bilgiler aldı. ‘‘Millet Kıraathanemizin içi gibi dışı da gençlerimizin buluşma noktalarının başında gelecek’’ Millet Kıraathanesinin içi gibi dışının da cezbedici olacağını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Saray Millet Kıraathanemizin bahçesini de kullanıma hazır hale getiriyoruz. Yaz tatilinden dönen, iyice dinlenen öğrencilerimiz burayı çok beğenecekler. Ağaçların altında, kuş sesleri ile kitap okuyup, ders çalışacaklar. Millet Kıraathanemizin içi gibi dışı da gençlerimizin buluşma noktalarının başında gelecek. Büyüğünden küçüğüne, her bir hemşehrimizin hayatına dokunacak projeler yapmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.
Pursaklar Belediyesi, gençlerin temiz ve refah ortamlarda ders çalışabilmesi için hizmete kazandırdığı Saray Millet Kıraathanesi'nin bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıyor...

Gençlerin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayan önemli projelerin başında gelen 7 Millet Kıraathanesini hizmete kazandıran Pursaklar Belediyesi, ders çalışmak ve kitap okumak için Saray Millet Kıraathanesi'ne gelen vatandaşların molalarda kıraathanenin bahçesinde huzur dolu vakit geçirebilmeleri için çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Devam eden çalışmaları yerinden takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, çevre düzenleme çalışmalarında yapılan her bir işlemi titizlikle takip ederken ekiplerden gelinen son nokta hakkında detaylı bilgiler aldı.

‘‘Millet Kıraathanemizin içi gibi dışı da gençlerimizin buluşma noktalarının başında gelecek’’

Millet Kıraathanesinin içi gibi dışının da cezbedici olacağını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Saray Millet Kıraathanemizin bahçesini de kullanıma hazır hale getiriyoruz. Yaz tatilinden dönen, iyice dinlenen öğrencilerimiz burayı çok beğenecekler. Ağaçların altında, kuş sesleri ile kitap okuyup, ders çalışacaklar. Millet Kıraathanemizin içi gibi dışı da gençlerimizin buluşma noktalarının başında gelecek. Büyüğünden küçüğüne, her bir hemşehrimizin hayatına dokunacak projeler yapmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.