Ertuğrul Çetin, Depremzedelerle İftarda Buluştu

Yerel 29.03.2023 - 12:12, Güncelleme: 29.03.2023 - 12:12
 

Ertuğrul Çetin, Depremzedelerle İftarda Buluştu

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, deprem bölgelerinden Pursaklar’a gelerek Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezine yerleştirilen depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.
Asrın Felaketinin ardından 11 ildeki depremzede vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla belediye ekiplerini deprem bölgelerine gönderen Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, bölgede yaraları sarmak için çalışmalarına devam ederken, Pursaklar’a gelen afetzedeleri de yalnız bırakmıyor. İlçedeki depremzede vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin, iftar sofralarında afetzedelerle bir araya gelmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezindeki iftar programına Ertuğrul Başkan, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’dan gelen depremzedeler katılım sağladı. ‘‘Allah’ın izniyle en kısa sürede zarar gören illerimizi inşa edecek, sağlıkla yine sofralarda buluşacağız’’ İlçeye gelen depremzede vatandaşları en iyi şekilde ağırlamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Bugün iftarımızı Kaymakamımız Mehmet Yıldız ve Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’dan ilçemize gelen depremzede hemşehrilerimizle yaptık. Gün yaraları sarma günüdür. Allah’ın izniyle en kısa sürede zarar gören illerimizi inşa edecek, sağlıkla yine sofralarda buluşacağız. Allah kabul etsin’’ dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, deprem bölgelerinden Pursaklar’a gelerek Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezine yerleştirilen depremzedelerle iftar programında bir araya geldi.

Asrın Felaketinin ardından 11 ildeki depremzede vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla belediye ekiplerini deprem bölgelerine gönderen Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, bölgede yaraları sarmak için çalışmalarına devam ederken, Pursaklar’a gelen afetzedeleri de yalnız bırakmıyor.

İlçedeki depremzede vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin, iftar sofralarında afetzedelerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezindeki iftar programına Ertuğrul Başkan, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’dan gelen depremzedeler katılım sağladı.

‘‘Allah’ın izniyle en kısa sürede zarar gören illerimizi inşa edecek, sağlıkla yine sofralarda buluşacağız’’

İlçeye gelen depremzede vatandaşları en iyi şekilde ağırlamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Bugün iftarımızı Kaymakamımız Mehmet Yıldız ve Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’dan ilçemize gelen depremzede hemşehrilerimizle yaptık. Gün yaraları sarma günüdür. Allah’ın izniyle en kısa sürede zarar gören illerimizi inşa edecek, sağlıkla yine sofralarda buluşacağız. Allah kabul etsin’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.