Ertuğrul Çetin, adaşının nikahını kıydı

Yerel 27.08.2022 - 12:03, Güncelleme: 27.08.2022 - 12:03
 

Ertuğrul Çetin, adaşının nikahını kıydı

Pursaklar Belediyesi Nikâh Salonunda Başkan Ertuğrul Çetin, kendisi ile aynı adı ve aynı soyadı taşıyan adaşı Ertuğrul Çetin ile Emine Demirel’in nikâhını kıydı.
Dünya evine girecek çiftin nikâhını kıymak için Pursaklar Belediyesi Nikâh Salonuna giden Başkan Ertuğrul Çetin, düzenlenen nikâh töreninde ilginç bir tesadüf karşı karşıya kaldı. Başkan Ertuğrul Çetin, damadın hem adının hemde soyadının kendisi ile aynı olması nedeniyle şaşkınlığını gizleyemezken, nikâh salonunda bulunan katılımcıların şaşkınlığı ve heyecanları eşliğinde genç çiftin alkışlar eşliğinde nikâhlarını kıydı. Nikâh akdini tamamladıktan sonra duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ertuğrul Çetin; "Bizler bugün burada mutlu bir ailenin temelinin atılmasına hep birlikte şahitlik ettik. Adaşım Ertuğrul Çetin ve Emine Demirel’in nikâh akdini gerçekleştirdim. Benim için unutulmaz bir an oldu. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmanızı temenni ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah nazarlardan saklasın" dedi.
Pursaklar Belediyesi Nikâh Salonunda Başkan Ertuğrul Çetin, kendisi ile aynı adı ve aynı soyadı taşıyan adaşı Ertuğrul Çetin ile Emine Demirel’in nikâhını kıydı.

Dünya evine girecek çiftin nikâhını kıymak için Pursaklar Belediyesi Nikâh Salonuna giden Başkan Ertuğrul Çetin, düzenlenen nikâh töreninde ilginç bir tesadüf karşı karşıya kaldı.

Başkan Ertuğrul Çetin, damadın hem adının hemde soyadının kendisi ile aynı olması nedeniyle şaşkınlığını gizleyemezken, nikâh salonunda bulunan katılımcıların şaşkınlığı ve heyecanları eşliğinde genç çiftin alkışlar eşliğinde nikâhlarını kıydı.

Nikâh akdini tamamladıktan sonra duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ertuğrul Çetin; "Bizler bugün burada mutlu bir ailenin temelinin atılmasına hep birlikte şahitlik ettik. Adaşım Ertuğrul Çetin ve Emine Demirel’in nikâh akdini gerçekleştirdim. Benim için unutulmaz bir an oldu. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmanızı temenni ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah nazarlardan saklasın" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.