Ertuğrul Başkan’dan kışta bile havuza davet

Spor Sahnesi 04.10.2022 - 14:21, Güncelleme: 04.10.2022 - 14:21
 

Ertuğrul Başkan’dan kışta bile havuza davet

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşları modern ve hijyenik Yarı Olimpik Yüzme havuzunda, kış döneminde de yüzmeye davet etti.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, küçük büyük fark etmeksizin tüm vatandaşları, yüzme sporu yapmak veya deneyimli hocalar eşliğinde yüzme eğitimi alabilmeleri için kış döneminde de hizmet vermeye devam edecek olan Yarı Olimpik Yüzme havuzuna davet etti. Başkan Ertuğrul Çetin, kış aylarında da tam kapasite ile çalışacak olan yüzme havuzundaki kış hazırlıklarını yerinde takip ederek, vatandaşların sağlıklı koşullarda yüzebilmeleri için denetimlerde bulundu. Pursaklar Belediyesi yüzme havuzu sizleri bekliyor 7’den 70’e tüm vatandaşları yüzme havuzundan yararlanmaya davet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘Bence yüzme için en doğru zaman. Yazın kalabalığı azaldı. Hayatında yüzme sporuna yer vermek isteyen herkes rahatlıkla istifade edebilir. Tüm Pursaklar halkını tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum. Temizlik ve bakım çalışmalarının düzenli olarak yapıldığı, hijyenik ve modern bir hizmetin sunulduğu Pursaklar Belediyesi yüzme havuzu sizleri bekliyor’’ dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vatandaşları modern ve hijyenik Yarı Olimpik Yüzme havuzunda, kış döneminde de yüzmeye davet etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, küçük büyük fark etmeksizin tüm vatandaşları, yüzme sporu yapmak veya deneyimli hocalar eşliğinde yüzme eğitimi alabilmeleri için kış döneminde de hizmet vermeye devam edecek olan Yarı Olimpik Yüzme havuzuna davet etti.

Başkan Ertuğrul Çetin, kış aylarında da tam kapasite ile çalışacak olan yüzme havuzundaki kış hazırlıklarını yerinde takip ederek, vatandaşların sağlıklı koşullarda yüzebilmeleri için denetimlerde bulundu.

Pursaklar Belediyesi yüzme havuzu sizleri bekliyor

7’den 70’e tüm vatandaşları yüzme havuzundan yararlanmaya davet eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘Bence yüzme için en doğru zaman. Yazın kalabalığı azaldı. Hayatında yüzme sporuna yer vermek isteyen herkes rahatlıkla istifade edebilir. Tüm Pursaklar halkını tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum. Temizlik ve bakım çalışmalarının düzenli olarak yapıldığı, hijyenik ve modern bir hizmetin sunulduğu Pursaklar Belediyesi yüzme havuzu sizleri bekliyor’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.