Ertuğrul Başkan’dan Kamp Dönüşü Genç Kampçılara Hediye

Yerel 13.06.2023 - 12:27, Güncelleme: 13.06.2023 - 12:27
 

Ertuğrul Başkan’dan Kamp Dönüşü Genç Kampçılara Hediye

Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına gönderen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 15-20 yaş arası kızlara kamp dönüşü hediye verdi.
Pursaklar Belediyesi tarafından, sportif ve sosyal aktivitelerde bulanabilmeleri için Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına gönderilen 15-20 yaş aralığındaki genç kızları kamp dönüşü Başkan Ertuğrul Çetin, kapıda karşıladı. Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde kızları karşılayan Ertuğrul Başkan, yaşadıkları deneyimleri genç kampçılardan dinleyerek, kamp dönüşü genç kızlara çeşitli hediyeler verdi. Kamp dönüşü Pursaklar’ın genç kampçılarını belediyede ağırladıklarını ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Genç kampçılarımız, Kırşehir Ahi Evran Gençlik kampında birkaç gün gönüllerince eğlenme fırsatı bulurken, kamp boyunca, doğa gezileri ve çeşitli aktivitelerle bol bol eğlendiler. Kamp dönüşü, kızlarımızın hikâyelerini dinledik. Hatıra içinde şans bilekliği hediye ettik. Güçlü kızlar, güçlü yarınlar anlayışı ile hareket ederek onlar için farklı aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.
Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilmeleri için Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına gönderen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 15-20 yaş arası kızlara kamp dönüşü hediye verdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından, sportif ve sosyal aktivitelerde bulanabilmeleri için Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına gönderilen 15-20 yaş aralığındaki genç kızları kamp dönüşü Başkan Ertuğrul Çetin, kapıda karşıladı.

Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde kızları karşılayan Ertuğrul Başkan, yaşadıkları deneyimleri genç kampçılardan dinleyerek, kamp dönüşü genç kızlara çeşitli hediyeler verdi.

Kamp dönüşü Pursaklar’ın genç kampçılarını belediyede ağırladıklarını ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Genç kampçılarımız, Kırşehir Ahi Evran Gençlik kampında birkaç gün gönüllerince eğlenme fırsatı bulurken, kamp boyunca, doğa gezileri ve çeşitli aktivitelerle bol bol eğlendiler. Kamp dönüşü, kızlarımızın hikâyelerini dinledik. Hatıra içinde şans bilekliği hediye ettik. Güçlü kızlar, güçlü yarınlar anlayışı ile hareket ederek onlar için farklı aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.