Ertuğrul Başkan; ‘‘Pursaklar’da Geziler Hiç Bitmeyecek’’

Yerel 28.11.2023 - 12:25, Güncelleme: 28.11.2023 - 12:25
 

Ertuğrul Başkan; ‘‘Pursaklar’da Geziler Hiç Bitmeyecek’’

Pursaklar Belediyesi tarafından, Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampına gönderilen 15-20 yaş arası gençler sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu dolu zaman geçirdi.
Pursaklar Belediyesi tarafından, genç nesillerin sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerde bulunabilmeleri için 15-20 yaş arası kızları ve erkekleri gönderdiği Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampında genç erkek ve kızlar, eğlence dolu günler geçirdi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Mersin’de bulunan Gençlik Kamplarına gönderdiğimiz genç kardeşlerimiz üç gün boyunca çeşitli aktivitelerle bol bol eğlenme fırsatı buldu. Arkadaşlarımız hem dinlendi hem de kamp ateşi yakıp, şarkılar söyleyerek, yeni arkadaşlıklar edindiler.Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek. İlerleyen günlerde de gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Takipte kalın’’ dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Pursaklar Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen gençlik kampı organizasyonunda katılan gençlerkamp alanında, birbirinden farklı sportif aktivitelerle üç gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.
Pursaklar Belediyesi tarafından, Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampına gönderilen 15-20 yaş arası gençler sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu dolu zaman geçirdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından, genç nesillerin sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerde bulunabilmeleri için 15-20 yaş arası kızları ve erkekleri gönderdiği Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı ve Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampında genç erkek ve kızlar, eğlence dolu günler geçirdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Mersin’de bulunan Gençlik Kamplarına gönderdiğimiz genç kardeşlerimiz üç gün boyunca çeşitli aktivitelerle bol bol eğlenme fırsatı buldu. Arkadaşlarımız hem dinlendi hem de kamp ateşi yakıp, şarkılar söyleyerek, yeni arkadaşlıklar edindiler.Pursaklar’da geziler hiç bitmeyecek. İlerleyen günlerde de gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Takipte kalın’’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Pursaklar Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen gençlik kampı organizasyonunda katılan gençlerkamp alanında, birbirinden farklı sportif aktivitelerle üç gün boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.