Ertuğrul Başkan; ‘‘Birinci Önceliğimiz Halk Sağlığı’’

Sağlık 16.03.2023 - 13:21, Güncelleme: 16.03.2023 - 13:21
 

Ertuğrul Başkan; ‘‘Birinci Önceliğimiz Halk Sağlığı’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ​Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte vatandaşların hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede bulunan pazarlarda vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda,sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için denetim gerçekleştirdi. Bu doğrultuda Pazar yerlerindeki ürünleri teker teker inceleyen Başkan Ertuğrul Çetin, Pazar alanlarında satımı gerçekleştirilen ürünlerin kalitesi ve malzemelerin taze olup olmadığını denetledi.   ‘‘Bizim kırmızıçizgimiz; Temizlik, düzen, intizamdır’’ Vatandaşların sofralarına sağlıklı ve hijyenik ürünlerin girmesi için semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pazar yerlerimizi ziyaret ederek, esnaflarımız ve hemşehrilerimizle selamlaştık. Bizim kırmızı çizgimiz; Temizlik, düzen, intizamdır. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizde, tüketici sağlığının korunması amacıyla gıda hareketliliğinin yoğun olduğu Pazar yerlerinde ekstra önlemler almaya devam edecek. Bereketli, bol kazançları olsun inşallah’’ dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ​Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte vatandaşların hijyenik ve sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede bulunan pazarlarda vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda,sağlıklı gıdalara ulaşabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.

Bu doğrultuda Pazar yerlerindeki ürünleri teker teker inceleyen Başkan Ertuğrul Çetin, Pazar alanlarında satımı gerçekleştirilen ürünlerin kalitesi ve malzemelerin taze olup olmadığını denetledi.

 

‘‘Bizim kırmızıçizgimiz; Temizlik, düzen, intizamdır’’

Vatandaşların sofralarına sağlıklı ve hijyenik ürünlerin girmesi için semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pazar yerlerimizi ziyaret ederek, esnaflarımız ve hemşehrilerimizle selamlaştık. Bizim kırmızı çizgimiz; Temizlik, düzen, intizamdır. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizde, tüketici sağlığının korunması amacıyla gıda hareketliliğinin yoğun olduğu Pazar yerlerinde ekstra önlemler almaya devam edecek. Bereketli, bol kazançları olsun inşallah’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.