Erdal Beşikçioğlu Darüşşafaka için Etimesgut’ta sahneye çıkıyor

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.05.2024 - 11:18, Güncelleme: 29.05.2024 - 11:18
 

Erdal Beşikçioğlu Darüşşafaka için Etimesgut’ta sahneye çıkıyor

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sahne tozu yutmaya devam ediyor... Seçim sürecinde de oyunculuğa fırsat buldukça devam edeceğini duyuran Beşikçioğlu, bu kez Darüşşafaka için 3 gün sahne alacak...
Ünlü oyuncu ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 28, 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alacak. Beşikçioğlu, "Bir Delinin Hatıra Defteri" ve "Fahrenheit 451" adlı sevilen oyunlarıyla Etimesgutlu sanatseverlerle buluşacak. Bu özel etkinlikten elde edilecek gelir ise Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlanacak. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilen Erdal Beşikçioğlu, göreve geldiği günden itibaren ilçeye her alanda hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Başkanlık döneminde birçok etkinlikle Etimesgutlularla bir araya gelen Beşikçioğlu, şimdi de sanatıyla hemşehrilerine hitap edecek. Sanatla Eğitimde Fırsat Eşitliğine Destek Erdal Beşikçioğlu, tüm Türkiye'nin beğeniyle izlediği ve kendisiyle özdeşleşen "Bir Delinin Hatıra Defteri" ve "Fahrenheit 451" oyunlarıyla 28, 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Etimesgutlu sanatseverlerin karşısında olacak. Etkinlik, Etimesgut Belediyesi'ne ait 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Oyunlardan elde edilen tüm gelir, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlanacak. Etimesgut'ta Sanatın Merkezi Olma Yolunda Belediye başkanı seçilmesiyle birlikte Etimesgut’a yeni ve dinamik bir belediyecilik anlayışı getiren Erdal Beşikçioğlu, ilçeyi sanatın merkezi haline getirme hedefi doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdürüyor. Seçim öncesinde tiyatrolarını Etimesgut'ta oynayacağını belirten Beşikçioğlu, bu vaadini hızlıca hayata geçirerek vatandaşların beğenisini kazandı. Oyunlardan elde edilecek gelirin Darüşşafaka'ya bağışlanacak olması da halkın büyük takdirini topladı. Etimesgutlular, hem belediye başkanlarını sahnede izlemek hem de Darüşşafaka Cemiyeti’ne destek olabilmek için sabırsızlanıyor. Sanatla buluşacak olan ilçe halkı, bu etkinliği heyecanla bekliyor.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, sahne tozu yutmaya devam ediyor... Seçim sürecinde de oyunculuğa fırsat buldukça devam edeceğini duyuran Beşikçioğlu, bu kez Darüşşafaka için 3 gün sahne alacak...

Ünlü oyuncu ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 28, 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alacak. Beşikçioğlu, "Bir Delinin Hatıra Defteri" ve "Fahrenheit 451" adlı sevilen oyunlarıyla Etimesgutlu sanatseverlerle buluşacak. Bu özel etkinlikten elde edilecek gelir ise Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlanacak.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilen Erdal Beşikçioğlu, göreve geldiği günden itibaren ilçeye her alanda hizmet etmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Başkanlık döneminde birçok etkinlikle Etimesgutlularla bir araya gelen Beşikçioğlu, şimdi de sanatıyla hemşehrilerine hitap edecek.

Sanatla Eğitimde Fırsat Eşitliğine Destek

Erdal Beşikçioğlu, tüm Türkiye'nin beğeniyle izlediği ve kendisiyle özdeşleşen "Bir Delinin Hatıra Defteri" ve "Fahrenheit 451" oyunlarıyla 28, 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Etimesgutlu sanatseverlerin karşısında olacak. Etkinlik, Etimesgut Belediyesi'ne ait 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Oyunlardan elde edilen tüm gelir, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışlanacak.

Etimesgut'ta Sanatın Merkezi Olma Yolunda

Belediye başkanı seçilmesiyle birlikte Etimesgut’a yeni ve dinamik bir belediyecilik anlayışı getiren Erdal Beşikçioğlu, ilçeyi sanatın merkezi haline getirme hedefi doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdürüyor. Seçim öncesinde tiyatrolarını Etimesgut'ta oynayacağını belirten Beşikçioğlu, bu vaadini hızlıca hayata geçirerek vatandaşların beğenisini kazandı. Oyunlardan elde edilecek gelirin Darüşşafaka'ya bağışlanacak olması da halkın büyük takdirini topladı.

Etimesgutlular, hem belediye başkanlarını sahnede izlemek hem de Darüşşafaka Cemiyeti’ne destek olabilmek için sabırsızlanıyor. Sanatla buluşacak olan ilçe halkı, bu etkinliği heyecanla bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.