Enver Demirel müjdesi: Ücretsiz ve indirimli uygulamalar

Sağlık (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 09.03.2024 - 18:31, Güncelleme: 09.03.2024 - 18:31
 

Enver Demirel müjdesi: Ücretsiz ve indirimli uygulamalar

Etimesgut Belediyesi tarafından 'yap-işlet-devret' modeli ile inşa edilen Troya Göz Hastanesi, hizmete açıldı. Etimesgutlulara müjdeyi Enver Demirel verdi...
Açılışa Etimesgut İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş, Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, Troya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kadir Selim Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Açılışta konuşan Enver Demirel, yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen göz hastanesinin Etimesgut'a kazandırılmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Etimesgut, sessiz sedasız birçok hizmete kavuşur. Bu hastanenin hem Ankara, hem ülkemiz hem de yabancı hastalar için önemli bir merkez olacağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın." ifadelerini kullandı. Demirel, hastane yönetimine Etimesgut halkı için bir açılış hediyesi istediğinde, yönetim kurulu başkanı Kadir Selim Tüzün, "Bizim böyle bir isteği reddetme şansımız yok. 3 ay boyunca katarakt ameliyatlarını ücretsiz yapma sözünü verebiliriz, ayrıca muayene ve diğer ameliyatlar için de 3 aylık süreçte yüzde 25 indirim uygulayacağız." dedi. Etimesgutlu vatandaşlara yapılan bu jest karşısında Demirel teşekkürlerini iletti. Açılışın ardından Tüzün, Demirel ve İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş'a plaket hediye etti. Troya Göz Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Filiz Avşin Özdemir Sarıoğlu, açılış konuşmasında Enver Demirel'e ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. Hastanenin göz merkezinde 8 poliklinik, 4 tam donanımlı ameliyathane ve 30 yatak bulunduğunu belirten Sarıoğlu, gelişmiş teknolojik donanımların kullanıldığını vurguladı. Troya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Selim Tüzün ise konuşmasında, merkezin sadece göz sağlığına hizmet etmekle kalmayıp, sağlık hizmetlerini erişilebilir kılmak ve insanların yaşam kalitesini yükseltmek için bir araç olarak görüldüğünü belirterek, Etimesgut Belediyesi ve Belediye Başkanı Enver Demirel'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Etimesgut Belediyesi tarafından 'yap-işlet-devret' modeli ile inşa edilen Troya Göz Hastanesi, hizmete açıldı. Etimesgutlulara müjdeyi Enver Demirel verdi...

Açılışa Etimesgut İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş, Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, Troya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kadir Selim Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Açılışta konuşan Enver Demirel, yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen göz hastanesinin Etimesgut'a kazandırılmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Etimesgut, sessiz sedasız birçok hizmete kavuşur. Bu hastanenin hem Ankara, hem ülkemiz hem de yabancı hastalar için önemli bir merkez olacağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın." ifadelerini kullandı.

Demirel, hastane yönetimine Etimesgut halkı için bir açılış hediyesi istediğinde, yönetim kurulu başkanı Kadir Selim Tüzün, "Bizim böyle bir isteği reddetme şansımız yok. 3 ay boyunca katarakt ameliyatlarını ücretsiz yapma sözünü verebiliriz, ayrıca muayene ve diğer ameliyatlar için de 3 aylık süreçte yüzde 25 indirim uygulayacağız." dedi.

Etimesgutlu vatandaşlara yapılan bu jest karşısında Demirel teşekkürlerini iletti. Açılışın ardından Tüzün, Demirel ve İlçe Kaymakamı Dr. Naci Aktaş'a plaket hediye etti.

Troya Göz Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Filiz Avşin Özdemir Sarıoğlu, açılış konuşmasında Enver Demirel'e ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. Hastanenin göz merkezinde 8 poliklinik, 4 tam donanımlı ameliyathane ve 30 yatak bulunduğunu belirten Sarıoğlu, gelişmiş teknolojik donanımların kullanıldığını vurguladı.

Troya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Selim Tüzün ise konuşmasında, merkezin sadece göz sağlığına hizmet etmekle kalmayıp, sağlık hizmetlerini erişilebilir kılmak ve insanların yaşam kalitesini yükseltmek için bir araç olarak görüldüğünü belirterek, Etimesgut Belediyesi ve Belediye Başkanı Enver Demirel'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.