Enver Demirel kızının nikahını kıydı; Bahçeli şehitlik yaptı

Yerel 11.06.2023 - 08:31, Güncelleme: 11.06.2023 - 08:31
 

Enver Demirel kızının nikahını kıydı; Bahçeli şehitlik yaptı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kızı Aybike ve Cihangir Özer’in nikahlarını kıydı.
Nikah ve düğün törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya, İzzet Ulvi Yönter, Yaşar Yıldırım, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kastamonu Valisi Avni Çakır, Karabük Valisi Fuat Gürel'e, Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş'a, İstanbul Cumhuriyet Başsavacısı Şaban Yılmaz, Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse'ye, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini MHP lideri Bahçeli ve protokol üyeleri yaptı. Bahçeli, çifte mutluluklar diledi. Demirel de, “Birçok nikah kıydım. Bugünde kızımın nikahını kıyıyorum. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin. Katılımları için sayın genel başkanımıza ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kızı Aybike ve Cihangir Özer’in nikahlarını kıydı.

Nikah ve düğün törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya, İzzet Ulvi Yönter, Yaşar Yıldırım, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Kastamonu Valisi Avni Çakır, Karabük Valisi Fuat Gürel'e, Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş'a, İstanbul Cumhuriyet Başsavacısı Şaban Yılmaz, Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse'ye, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikah şahitliğini MHP lideri Bahçeli ve protokol üyeleri yaptı. Bahçeli, çifte mutluluklar diledi.

Demirel de, “Birçok nikah kıydım. Bugünde kızımın nikahını kıyıyorum. Rabbim iki cihan saadeti nasip eylesin. Katılımları için sayın genel başkanımıza ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.