ENVER DEMİREL, HİZMETLERİNİ ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Yerel 11.01.2023 - 12:24, Güncelleme: 11.01.2023 - 12:29
 

ENVER DEMİREL, HİZMETLERİNİ ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, canlı yayınlanan Ankara Meydanı programında engelliler ile ilgili hatırasını anlatırken duygusal anlar yaşadı, gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan hizmetin Türkiye'de örneği yok.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel 3 medya grubundan ortak canlı yayınla her hafta ekranlara gelen Ankara Meydanı programının konuğu olmuştu. Modelatörlüğünü Kanal5 Televizyonundan Aydın Tufan’ın yaptığı Gazeteciler Medya Ankara'dan Bayram Polat ve Redaktör Haber'den İbrahim Gökdemir'in sorularını ile katıldığı programda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel canlı yayında engelliler ile ilgili hatırasını anlatırken duygusal anlar yaşadı, gözyaşlarına hakim olamadı. Demirel, merkezimizde hizmet alabilmesi için engellinin ilçemizde ikamet etmesi gerekiyor. Bu yüzden biz göç aldık. Onlara sınırsız hizmet verdik, vermeye devam ediyoruz “dedi. Engelsiz Yaşam Merkezi'nde verilen hizmetleri anlatan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel bu tesisin her kesimden insan ve üst düzey devlet yöneticileri tarafından takdirle karşılandığını " Türkiye'de tek, dünyaya örnek" olarak nitelendirildiğini söyledi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in projesi olarak hayata geçirilen engelli vatandaşlara ve ailelerine hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi hem yurt içinden hem de yurt dışından gelip tesisi görenleri hayran bırakmaya devam ediyor. Etimesgut Belediye Başkanı yaptığı hizmetleri detayları ile programda anlattı. 2.5 saat süren program büyük beğeni ile izlendi.  
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, canlı yayınlanan Ankara Meydanı programında engelliler ile ilgili hatırasını anlatırken duygusal anlar yaşadı, gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan hizmetin Türkiye'de örneği yok.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel 3 medya grubundan ortak canlı yayınla her hafta ekranlara gelen Ankara Meydanı programının konuğu olmuştu.

Modelatörlüğünü Kanal5 Televizyonundan Aydın Tufan’ın yaptığı Gazeteciler Medya Ankara'dan Bayram Polat ve Redaktör Haber'den İbrahim Gökdemir'in sorularını ile katıldığı programda Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel canlı yayında engelliler ile ilgili hatırasını anlatırken duygusal anlar yaşadı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Demirel, merkezimizde hizmet alabilmesi için engellinin ilçemizde ikamet etmesi gerekiyor. Bu yüzden biz göç aldık. Onlara sınırsız hizmet verdik, vermeye devam ediyoruz “dedi.

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde verilen hizmetleri anlatan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel bu tesisin her kesimden insan ve üst düzey devlet yöneticileri tarafından takdirle karşılandığını " Türkiye'de tek, dünyaya örnek" olarak nitelendirildiğini söyledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in projesi olarak hayata geçirilen engelli vatandaşlara ve ailelerine hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi hem yurt içinden hem de yurt dışından gelip tesisi görenleri hayran bırakmaya devam ediyor.

Etimesgut Belediye Başkanı yaptığı hizmetleri detayları ile programda anlattı. 2.5 saat süren program büyük beğeni ile izlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.