Enver Demirel: Aynı heyecanla devam

Ankara 11.01.2024 - 12:54, Güncelleme: 11.01.2024 - 12:54
 

Enver Demirel: Aynı heyecanla devam

Etimesgut'ta 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan Enver Demirel yeniden aday gösterildi. Enver Demirel'in CHP'den rakibi ise Erdal Beşikçioğlu olacak...
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterildi. Başkan Demirel, MHP’nin adayı olarak cumhur ittifakı adına yeniden 31 Mart seçimlerinde yarışacak. İlk 1999-2004 yılları arasında belediye başkanı seçilen Demirel, 2009’dan bu yana 4 dönemdir Etimesgut Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor. Demirel adaylığının duyurulmasının ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleri ile 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Etimesgut Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterildik. Sayın Genel Başkanımıza bizlere güvendiği için teşekkür ediyorum. İnşallah aynı aşk aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Etimesgut’lu hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da yukarılara çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışacağız. Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin” dedi.
Etimesgut'ta 4 dönemdir belediye başkanlığı yapan Enver Demirel yeniden aday gösterildi. Enver Demirel'in CHP'den rakibi ise Erdal Beşikçioğlu olacak...

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterildi. Başkan Demirel, MHP’nin adayı olarak cumhur ittifakı adına yeniden 31 Mart seçimlerinde yarışacak.

İlk 1999-2004 yılları arasında belediye başkanı seçilen Demirel, 2009’dan bu yana 4 dönemdir Etimesgut Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.

Demirel adaylığının duyurulmasının ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleri ile 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Etimesgut Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterildik. Sayın Genel Başkanımıza bizlere güvendiği için teşekkür ediyorum. İnşallah aynı aşk aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Etimesgut’lu hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da yukarılara çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışacağız. Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.