‘Entropi’ Sergisi FİART Sanat Evi'nde Açıldı

Kültür-Sanat 05.12.2023 - 23:36, Güncelleme: 05.12.2023 - 23:36
 

‘Entropi’ Sergisi FİART Sanat Evi'nde Açıldı

Sema KUMRULU / ''Entropi'' temalı resim sergisi FİART Sanat Evi'nde 2 Aralık 2023 tarihinde açılış yaptı.
   FİART Sanat Evi Ankara İçkale'de Ressam Filiz Köker tarafından yeni açılan bir sergi salonu. Dördüncü sergisini açan Filiz Köker; ''Filiz'in (Fi)sini alarak açtığım sanat evini, kendi resim çalışmalarımı yapmak için açmıştım. Pandemi ile ara vermek zorunda kaldım. Sadece tadilatını yaptırdım. Galerici olmak gibi bir düşüncem yoktu ama hayat sürprizlerle dolu. Galerimi geçen yıl sergi açarak hayata geçirdim. Bu dördüncü sergimiz. Çok sevdiğim Ressam Mehmet Babat ve ekibiyle 20 sanatçının 2'şer çalışmasından oluşan bir sergi düzenledik'' ifadelerini kullandı.     Yeni Nesil Sanatçılarının farklı perspektiflerden yola çıkarak açmış oldukları ''Entropi'' sergisi, izleyiciyi düşündüren, yeni bir anlam arayışına yönlendiren bir deneyim sunuyor.     Ressam Mehmet Babat'ın düzenlemesini yaptığı sergide;  Ağıt Uğur Uludağ, Aybegüm Kalfa, Banu Taşkent, Beşir Bayar, Büşra Aytekinoğlu Babat, Cevriye Özgezer, Dilan Denli, Eneshan Dirlik, Fırat Payan, Hasan Mirza, Mahmut Can Akagündüz, Mehmet Ali Doğan, Mehmet Babat, Tuğba Renkçi Taştan, Utku Öksüz, Veli Aras Yalçınkaya, Yavuz Bozkurt, Zeynel Abidin Koşarca ve Ersan Çetin eserleriyle yer aldı.   Ankara'nın tarihi Kalesi'nde, tarihi bir galeride açılan sergi, 24 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilir.   Mehmet Babat ve ekibini kutluyorum. Filiz Köker'e teşekkür ederim, güzel sergilerde buluşmak dileği ile.
Sema KUMRULU / ''Entropi'' temalı resim sergisi FİART Sanat Evi'nde 2 Aralık 2023 tarihinde açılış yaptı.

    FİART Sanat Evi Ankara İçkale'de Ressam Filiz Köker tarafından yeni açılan bir sergi salonu. Dördüncü sergisini açan Filiz Köker; ''Filiz'in (Fi)sini alarak açtığım sanat evini, kendi resim çalışmalarımı yapmak için açmıştım. Pandemi ile ara vermek zorunda kaldım. Sadece tadilatını yaptırdım. Galerici olmak gibi bir düşüncem yoktu ama hayat sürprizlerle dolu. Galerimi geçen yıl sergi açarak hayata geçirdim. Bu dördüncü sergimiz. Çok sevdiğim Ressam Mehmet Babat ve ekibiyle 20 sanatçının 2'şer çalışmasından oluşan bir sergi düzenledik'' ifadelerini kullandı.

    Yeni Nesil Sanatçılarının farklı perspektiflerden yola çıkarak açmış oldukları ''Entropi'' sergisi, izleyiciyi düşündüren, yeni bir anlam arayışına yönlendiren bir deneyim sunuyor.

    Ressam Mehmet Babat'ın düzenlemesini yaptığı sergide;  Ağıt Uğur Uludağ, Aybegüm Kalfa, Banu Taşkent, Beşir Bayar, Büşra Aytekinoğlu Babat, Cevriye Özgezer, Dilan Denli, Eneshan Dirlik, Fırat Payan, Hasan Mirza, Mahmut Can Akagündüz, Mehmet Ali Doğan, Mehmet Babat, Tuğba Renkçi Taştan, Utku Öksüz, Veli Aras Yalçınkaya, Yavuz Bozkurt, Zeynel Abidin Koşarca ve Ersan Çetin eserleriyle yer aldı.

  Ankara'nın tarihi Kalesi'nde, tarihi bir galeride açılan sergi, 24 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilir.

  Mehmet Babat ve ekibini kutluyorum. Filiz Köker'e teşekkür ederim, güzel sergilerde buluşmak dileği ile.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.