ENGELSİZ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NDE YENİ YIL COŞKUSU VARDI

Ankara 01.01.2023 - 15:44, Güncelleme: 01.01.2023 - 15:44
 

ENGELSİZ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NDE YENİ YIL COŞKUSU VARDI

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Çayyolu’nda hizmete açılan ve 3-6 yaş aralığındaki normal gelişim özelliklerine sahip; görme, işitme, fiziksel engelli çocukların yararlandığı Türkiye'nin en büyük “Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi”nin minikleri yeni yıl coşkusu yaşadı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘Engelsiz bir Başkent’ hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Çayyolu'nda 3-6 yaş aralığındaki normal gelişim özelliklerine sahip ve görme, işitme, fiziksel engelli çocukların yararlandığı Türkiye'nin en büyük “Engelsiz Çocuk Gündüz Bakım Evi”nihizmete açan Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için yeni yıl etkinliği düzenledi. 40 ÇOCUK YENİ YILI KARŞILADI Çocuk Gündüz Bakım Evin’de eğitim alan 40 çocuk yeni yılın gelişini “Chronostation Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Oyun Alanı”nda çeşitli oyunlarla kutladı. Çocuklar; top havuzu, trambolin, animasyon izleme, bubble (köpük) show, balon yağmuru ve çocuk diskosunda dans edip oyunlar oynarken Noel Babanın hediyeleriyle de gönüllerince eğlendi. ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımeviİdarecisi Tuğçe Ekinci,“Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan 3-6 yaş aralığındaki40 çocuğumuz ile yeni yılın gelişini çocuk oyun alanında kutluyoruz. Oyun merkezi kurumumuzu özel olarak ücretsiz bir şekilde misafir etti. Çocuklarımızla yeni yılın gelişini top havuzu, trambolin, animasyon izleme, köpük show ve çocuk diskosunda dans ederek oyunlar oynayarak kutladık. Yeni yıla hep birlikte eğlenerek güzel bir şekilde başlangıç yaptık” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediyesinin Çayyolu’nda hizmete açılan ve 3-6 yaş aralığındaki normal gelişim özelliklerine sahip; görme, işitme, fiziksel engelli çocukların yararlandığı Türkiye'nin en büyük “Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi”nin minikleri yeni yıl coşkusu yaşadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘ Engelsiz bir Başkent’ hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Çayyolu'nda 3-6 yaş aralığındaki normal gelişim özelliklerine sahip ve görme, işitme, fiziksel engelli çocukların yararlandığı Türkiye'nin en büyük “ Engelsiz Çocuk Gündüz Bakım Evi”nihizmete açan Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için yeni yıl etkinliği düzenledi.

40 ÇOCUK YENİ YILI KARŞILADI

Çocuk Gündüz Bakım Evin’de eğitim alan 40 çocuk yeni yılın gelişini “Chronostation Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Oyun Alanı”nda çeşitli oyunlarla kutladı. Çocuklar; top havuzu, trambolin, animasyon izleme, bubble (köpük) show, balon yağmuru ve çocuk diskosunda dans edip oyunlar oynarken Noel Babanın hediyeleriyle de gönüllerince eğlendi.

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımeviİdarecisi Tuğçe Ekinci,“Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde eğitim alan 3-6 yaş aralığındaki40 çocuğumuz ile yeni yılın gelişini çocuk oyun alanında kutluyoruz. Oyun merkezi kurumumuzu özel olarak ücretsiz bir şekilde misafir etti. Çocuklarımızla yeni yılın gelişini top havuzu, trambolin, animasyon izleme, köpük show ve çocuk diskosunda dans ederek oyunlar oynayarak kutladık. Yeni yıla hep birlikte eğlenerek güzel bir şekilde başlangıç yaptık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.