Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı yapıldı

Güncel 26.11.2023 - 22:44, Güncelleme: 26.11.2023 - 23:30
 

Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı yapıldı

Üçüncüsü düzenlenen ve engellilerin aktif siyasete katılımını amaçlayan çalıştay Adana’da gerçekleştirildi.
ANKHABER Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı Adana’da gerçekleştirildi. Adana’da Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap’ın öncülüğünde, Adana Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen çalıştaya Engelli Hakları Federasyonu Başkanı Cemalettin Gürsoy ile Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu ​ Ali Daştan da katıldı. Ali Daştan, Çalıştay ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “Adana’da üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayını başarılı bir şekilde tamamladık. Tüm katılımcılara ve Adana Dünya Engelliler Derneği yönetimine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap’ın önderlik ettiği ve Engelli Hakları Federasyonu Başkanı Cemalettin Gürsoy ile  Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu  olarak bendenizin katılım sağladığı, Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı, Adana Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Salonunda yapıldı. Çalıştay vesilesiyle Adana’da engelli haklarına yönelik anlamlı ve önemli mesajlar verildi… Toplantıya, aralarında eski milletvekilleri, siyasi partilerin ve bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri de katılarak destek verdi. Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı, beklendiği üzere geleceğe yönelik önemli, bir o kadarda verimli mesajlara vesile oldu. Bu arada, aralarında İbrahim Özdiş, Ramazan Atikaslan, Sonay Özel Gültekin, Yaşar Kara, Figen Başboğa, Hüseyin Talay, Abit Taşçılar, Cumali Kızgın gibi Adana toplumunun etkin isimleri de söz konusu toplantıya destek vermek adına iştirak ettiler. Türk siyasetinin marka isimlerinden, beş dönem Yozgat Milletvekilliği, TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği, TBMM KİT Komisyon Başkanlığı ile Tarım Orman ve Köy İşleri ve Maliye Bakanlıkları yapmış olan Sayın Lütfullah Kayalar bey de ilgisini ve desteğini esirgemedi. Tokat Milletvekili sayın Kadim Durmaz ve Hastanemiz Başhekimi Sayın Öğretim Üyesi Dr Burhan Kurtuluş beyler de bize büyük güç ve moral veren isimlerdi. Böylesine önemli bir çalıştaya emeği geçen, destek sunan herkese Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu olarak camiamız adına bir kez daha teşekkür ediyorum.”    
Üçüncüsü düzenlenen ve engellilerin aktif siyasete katılımını amaçlayan çalıştay Adana’da gerçekleştirildi.

ANKHABER

Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı Adana’da gerçekleştirildi.

Adana’da Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap’ın öncülüğünde, Adana Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen çalıştaya Engelli Hakları Federasyonu Başkanı Cemalettin Gürsoy ile Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu ​ Ali Daştan da katıldı.

Ali Daştan, Çalıştay ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Adana’da üçüncüsünü düzenlemiş olduğumuz Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayını başarılı bir şekilde tamamladık. Tüm katılımcılara ve Adana Dünya Engelliler Derneği yönetimine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Dünya Sakatlar Derneği Başkanı Halis Kassap’ın önderlik ettiği ve Engelli Hakları Federasyonu Başkanı Cemalettin Gürsoy ile   Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu  olarak bendenizin katılım sağladığı, Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı, Adana Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.

Çalıştay vesilesiyle Adana’da engelli haklarına yönelik anlamlı ve önemli mesajlar verildi…

Toplantıya, aralarında eski milletvekilleri, siyasi partilerin ve bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri de katılarak destek verdi.

Engellilerin Siyasete Katılmalarının Güçlendirilmesi Çalıştayı, beklendiği üzere geleceğe yönelik önemli, bir o kadarda verimli mesajlara vesile oldu. Bu arada, aralarında İbrahim Özdiş, Ramazan Atikaslan, Sonay Özel Gültekin, Yaşar Kara, Figen Başboğa, Hüseyin Talay, Abit Taşçılar, Cumali Kızgın gibi Adana toplumunun etkin isimleri de söz konusu toplantıya destek vermek adına iştirak ettiler.

Türk siyasetinin marka isimlerinden, beş dönem Yozgat Milletvekilliği, TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği, TBMM KİT Komisyon Başkanlığı ile Tarım Orman ve Köy İşleri ve Maliye Bakanlıkları yapmış olan Sayın Lütfullah Kayalar bey de ilgisini ve desteğini esirgemedi. Tokat Milletvekili sayın Kadim Durmaz ve Hastanemiz Başhekimi Sayın Öğretim Üyesi Dr Burhan Kurtuluş beyler de bize büyük güç ve moral veren isimlerdi.

Böylesine önemli bir çalıştaya emeği geçen, destek sunan herkese Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu olarak camiamız adına bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.