Engelliler yararına ziyaret ve görüşme

Sağlık 02.02.2023 - 12:46, Güncelleme: 02.02.2023 - 12:46
 

Engelliler yararına ziyaret ve görüşme

ANKHABER / Engellilere yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ilgi ve destek artıyor.
Bu çerçevede ziyaretler gerçekleşirken, Merkez’in Sorumlusu Ali Daşdan da ziyaret ve görüşmelerini sürdürüyor. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ı ziyaret edenler arasına Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yalçın Demirkol da katıldı. Öte yandan Ali Daşdan da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü ile görüştü. TEŞEKKÜR ETTİ Çok kıymetli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız, kaderdaşımız Sayın Fatma Öncü hanımefendi ile görüşerek engelli kardeşlerimizin sorunlarını ilettik. Kendisi de hemen tüm önlemleri alacaklarını ve konuyu bizzat kendisinin takip edeceği sözünü verdiler. Engelli kardeşlerim adına teşekkür ettim. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yalçın Demirkol da Engelli Danışma Merkezimizi ziyaret ederek, ACBB olarak engelli ve dezavantajlı gurupları yanında olduklarını belirtti. Tüm yüreği güzel makam sahibi insanlar gibi Sayın Demirkol’a da teşekkür ettim.”
ANKHABER / Engellilere yönelik çalışmalarıyla öne çıkan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ilgi ve destek artıyor.

Bu çerçevede ziyaretler gerçekleşirken, Merkez’in Sorumlusu Ali Daşdan da ziyaret ve görüşmelerini sürdürüyor.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ı ziyaret edenler arasına Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yalçın Demirkol da katıldı.

Öte yandan Ali Daşdan da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü ile görüştü.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çok kıymetli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız, kaderdaşımız Sayın Fatma Öncü hanımefendi ile görüşerek engelli kardeşlerimizin sorunlarını ilettik. Kendisi de hemen tüm önlemleri alacaklarını ve konuyu bizzat kendisinin takip edeceği sözünü verdiler. Engelli kardeşlerim adına teşekkür ettim.

Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Yalçın Demirkol da Engelli Danışma Merkezimizi ziyaret ederek, ACBB olarak engelli ve dezavantajlı gurupları yanında olduklarını belirtti. Tüm yüreği güzel makam sahibi insanlar gibi Sayın Demirkol’a da teşekkür ettim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.