Engelliler için hizmet mesajlarıyla dolu bir ziyaret

Sağlık 14.09.2023 - 08:49, Güncelleme: 14.09.2023 - 08:49
 

Engelliler için hizmet mesajlarıyla dolu bir ziyaret

Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde, Engellilerden Sorumlu Uzman olarak görev yapan Oktay Kormaz’ı ziyaret eden Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engelli çalışanlar adına önemli taleplerde bulundu.
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, yaptığı ya da kendisine yapılan ziyaretler sırasında temsil ettiği engelli camiasıyla ilgili önemli mesajlar vermeye devam ediyor. Son olarak Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde, Engellilerden Sorumlu Uzman olarak görev yapan Oktay Kormaz’ı ziyaretinde de karşılıklı iş birliği ve dayanışma mesajları verildi. Ali Daştan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde Engellilerden Sorumlu Uzman Sayın Oktay Kormaz’ı makamında ziyaret ederek engelli personelin kurum içerisinde kendi yapabilecekleri yerlerde çalıştırılması ve çalıştıkları sürece kriterlerine uygun yerlerde çalıştırılıp çalıştırılmadığının takibinin yapılması hususunda taleplerimizi ilettik. Kendisi de engelliler en hassas noktam, elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüpheniz olmasın dedi. Kendisine engelli ve dezavantajlı guruplara duyarlılığından dolayı Engelli Hakları Federasyonu adına teşekkür belgesini takdim ettim. Sayın Korkmaz’a ayrıca sıcacık misafirperverliğinden dolayı da teşekkür ederek çalışmaların başarılar diledim. Federasyonu olarak da tüm çalışmalarında desteklerimizi vereceğimizi de ilettim.”  
Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde, Engellilerden Sorumlu Uzman olarak görev yapan Oktay Kormaz’ı ziyaret eden Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engelli çalışanlar adına önemli taleplerde bulundu.

ANKHABER

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, yaptığı ya da kendisine yapılan ziyaretler sırasında temsil ettiği engelli camiasıyla ilgili önemli mesajlar vermeye devam ediyor.

Son olarak Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde, Engellilerden Sorumlu Uzman olarak görev yapan Oktay Kormaz’ı ziyaretinde de karşılıklı iş birliği ve dayanışma mesajları verildi.

Ali Daştan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde Engellilerden Sorumlu Uzman Sayın Oktay Kormaz’ı makamında ziyaret ederek engelli personelin kurum içerisinde kendi yapabilecekleri yerlerde çalıştırılması ve çalıştıkları sürece kriterlerine uygun yerlerde çalıştırılıp çalıştırılmadığının takibinin yapılması hususunda taleplerimizi ilettik. Kendisi de engelliler en hassas noktam, elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüpheniz olmasın dedi. Kendisine engelli ve dezavantajlı guruplara duyarlılığından dolayı Engelli Hakları Federasyonu adına teşekkür belgesini takdim ettim.

Sayın Korkmaz’a ayrıca sıcacık misafirperverliğinden dolayı da teşekkür ederek çalışmaların başarılar diledim.

Federasyonu olarak da tüm çalışmalarında desteklerimizi vereceğimizi de ilettim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.