“ENGELLİLER HER ENGELİ AŞAR, YETER Kİ ENGEL OLMAYIN!”

Güncel 03.12.2022 - 14:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 14:36
 

“ENGELLİLER HER ENGELİ AŞAR, YETER Kİ ENGEL OLMAYIN!”

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ile ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç, gittiğimiz Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü İsa Kayhan ve Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ı ziyaret etti. Daşdan, “Engelliler her engeli aşar, yeter ki engel olmayın” dedi.
ANKHABER Engelli dostu Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Başhekim Burhan Kurtuluş’un izniyle kurulan ve himayesinde faaliyetlerini sürdüren Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ANKHABER’e yaptığı değerlendirmede, “Engelliler her engeli aşar, yeter ki kimse engel olmasın” dedi. Kendilerini ziyaret ederek manevi destekte bulunanlara ve engellilere yardım için her türlü katkıyı sağlayanlara teşekkür eden Ali Daşdan, değerlendirmesinde şunları söyledi: ZİYARETLER, DESTEKLER “Son olarak Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ile ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç ziyaretimize gelerek desteklerini dile getirdi. Birlikte ziyaretine gittiğimiz Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü İsa Kayhan Bey de sohbetimiz sırasında Engelli Danışma Merkezi’nin çalışmalarından takdirle söz ederek her türlü desteği verdiklerini belirtti. BAŞHEKİM VE EKİBİNN İLGİSİ Bu vesile ile Başhekimimiz Burhan Kurtuluş Bey başta olmak üzere Başhekim Yardımcısı M. Fikret Serin, Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan ile diğer birim ve bölüm sorumlularına engelli camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bize destekleri devam ettikçe bizim de engellilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimiz sürecektir. HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI Bu özel günde engellilere engel olunmamasını, engelsiz yarınlarda buluşabilmek için toplum bilinçlendirilmesi, kamusal alanda sorunların çözümünün kalıcı hale getirilmesi adına herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.”
Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ile ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç, gittiğimiz Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü İsa Kayhan ve Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ı ziyaret etti. Daşdan, “Engelliler her engeli aşar, yeter ki engel olmayın” dedi.

ANKHABER

Engelli dostu Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Başhekim Burhan Kurtuluş’un izniyle kurulan ve himayesinde faaliyetlerini sürdüren Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ANKHABER’e yaptığı değerlendirmede, “Engelliler her engeli aşar, yeter ki kimse engel olmasın” dedi.

Kendilerini ziyaret ederek manevi destekte bulunanlara ve engellilere yardım için her türlü katkıyı sağlayanlara teşekkür eden Ali Daşdan, değerlendirmesinde şunları söyledi:

ZİYARETLER, DESTEKLER

“Son olarak Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ile ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç ziyaretimize gelerek desteklerini dile getirdi. Birlikte ziyaretine gittiğimiz Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü İsa Kayhan Bey de sohbetimiz sırasında Engelli Danışma Merkezi’nin çalışmalarından takdirle söz ederek her türlü desteği verdiklerini belirtti.

BAŞHEKİM VE EKİBİNN İLGİSİ

Bu vesile ile Başhekimimiz Burhan Kurtuluş Bey başta olmak üzere Başhekim Yardımcısı M. Fikret Serin, Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan ile diğer birim ve bölüm sorumlularına engelli camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bize destekleri devam ettikçe bizim de engellilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimiz sürecektir.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Bu özel günde engellilere engel olunmamasını, engelsiz yarınlarda buluşabilmek için toplum bilinçlendirilmesi, kamusal alanda sorunların çözümünün kalıcı hale getirilmesi adına herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.