ENGELLİ MERKEZİNDEN DEPREM BÖLGESİNE SANDALYE VE KOLTUK DEĞNEĞİ

Sağlık 09.02.2023 - 21:40, Güncelleme: 09.02.2023 - 21:40
 

ENGELLİ MERKEZİNDEN DEPREM BÖLGESİNE SANDALYE VE KOLTUK DEĞNEĞİ

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi, deprem bölgesindeki engellileri unutmadı. Koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalye gönderdi.
ANKHABER Depremden etkilenen 10 ildeki depremzedelere yardımlar artarak sürüyor. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi de bu çerçevede engelli vatandaşların kullanması için bölgeye tekerlekli sandalye ve koltuk değneği gönderdi. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi sorumlusu Ali Daşdan, yapılan yardımla ilgili olarak, “Deprem bölgesine Engelli Danışma Merkezi olarak yardımda bulunmak istedik. Bu amaçla temin ettiğimiz tekerlekli sandalye ile koltuk değneklerini depremzede engellilerin kullanması için bölgeye gönderdik. Dünya tarihini gördüğü en büyük depremlerin yaptığı yıkım ve aldığı canlar canımızı yaktı. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi, deprem bölgesindeki engellileri unutmadı. Koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalye gönderdi.

ANKHABER

Depremden etkilenen 10 ildeki depremzedelere yardımlar artarak sürüyor.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi de bu çerçevede engelli vatandaşların kullanması için bölgeye tekerlekli sandalye ve koltuk değneği gönderdi.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi sorumlusu Ali Daşdan, yapılan yardımla ilgili olarak, “ Deprem bölgesine Engelli Danışma Merkezi olarak yardımda bulunmak istedik. Bu amaçla temin ettiğimiz tekerlekli sandalye ile koltuk değneklerini depremzede engellilerin kullanması için bölgeye gönderdik. Dünya tarihini gördüğü en büyük depremlerin yaptığı yıkım ve aldığı canlar canımızı yaktı. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.