ENGELLİ MERKEZİ, SAĞLIK ARAÇ GEREÇLERİYLE BİR KEZ DAHA DEPREMZEDELERİN YANINDA

15.02.2023 - 15:08, Güncelleme: 15.02.2023 - 15:08
 

ENGELLİ MERKEZİ, SAĞLIK ARAÇ GEREÇLERİYLE BİR KEZ DAHA DEPREMZEDELERİN YANINDA

Daha önce de deprem bölgesine yardımda bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi, Hastane Başhekimi Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara’nın da destekleriyle oluşturulan sağlık araç gereçlerini depremzedelere gönderiyor.
ANKHABER Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ın öncülük ettiği deprem bölgesine yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara’nın da desteğiyle oluşturulan ve sağlık araç gereçlerinden oluşan paketler depremzedelere ulaştırılacak. Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, yardımları değerlendirirken şunları söyledi: “Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ile sarsılan 10 kentimizde çok büyük canı kayıpları yaşandı. 100 binin üzerinde de yaralı insanımız var. Bölgede ihtiyaç duyulan sağlık maddeleriyle ilgili kampanyamız kapsamında daha önce gönderdiğimiz araç-gereçlere ilaveten yeni koliler hazırladık. Başhekimimiz Sayın Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara, Yozgat Çekerek Yukarı Oba Köyü Dernek Başkanı Sayın Ali Gülbeyaz, Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhittin Önal’ın katkı ve destekleri ile oluşturduğumuz sağlık malzemelerini depremzede kardeşlerimize gönderiyoruz. Umarız ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir faydamız dokunur. Gün birlik ve dayanışma günü. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.”
Daha önce de deprem bölgesine yardımda bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi, Hastane Başhekimi Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara’nın da destekleriyle oluşturulan sağlık araç gereçlerini depremzedelere gönderiyor.

ANKHABER

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ın öncülük ettiği deprem bölgesine yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara’nın da desteğiyle oluşturulan ve sağlık araç gereçlerinden oluşan paketler depremzedelere ulaştırılacak.

Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, yardımları değerlendirirken şunları söyledi:

“Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem ile sarsılan 10 kentimizde çok büyük canı kayıpları yaşandı. 100 binin üzerinde de yaralı insanımız var. Bölgede ihtiyaç duyulan sağlık maddeleriyle ilgili kampanyamız kapsamında daha önce gönderdiğimiz araç-gereçlere ilaveten yeni koliler hazırladık.

Başhekimimiz Sayın Burhan Kurtuluş’un Özel Kalemi Burcu Kara, Yozgat Çekerek Yukarı Oba Köyü Dernek Başkanı Sayın Ali Gülbeyaz, Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhittin Önal’ın katkı ve destekleri ile oluşturduğumuz sağlık malzemelerini depremzede kardeşlerimize gönderiyoruz. Umarız ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir faydamız dokunur. Gün birlik ve dayanışma günü. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.