Engelli Merkezi, depremzedelere yardıma devam ediyor

Sağlık 11.02.2023 - 15:44, Güncelleme: 11.02.2023 - 15:44
 

Engelli Merkezi, depremzedelere yardıma devam ediyor

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ın çabalarıyla oluşturulan yardım malzemeleri deprem bölgesine ulaştırılıyor.
ANKHABER Engelli vatandaşlara hizmet amacıyla Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş’un izni ve desteğiyle hastane bünyesinde kurulan Engelli Danışma Merkezi, engellilere hizmet adına yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla takdir toplarken, Türkiye’yi sarsan depremin ardından, Merkezin Sorumlusu Ali Daşdan’ın çabalarıyla oluşturulan yardım malzemeleri bölgeye gönderiliyor. Başarılı çalışmaları sebebiyle Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş tarafından plaket ile ödüllendirilen Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, depremzedelere yapılan yardımlarla ilgili olarak şunları söyledi: “Deprem felaketini duyar duymaz Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak harekete geçtik. İlk etapta deprem bölgesindeki engelliler için koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalye gönderdik. Ardından, Sağlık Bakanlığımız ve bölgedeki sivil toplum kuruluşlarının açıkladığı deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan sağlık malzemelerinin teminine başladık. Şahsen bazı eczane ve kuruluşları ziyaret ederek yardım talebinde bulundum. Allah razı olsun bizi kırmadılar ve mümkün olan ne varsa verdiler. Bu yardımlarımızı Ankara Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla deprem bölgesine ulaştıracağız. Malzemeleri ABB ekiplerine teslim ettik. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Allah bir daha b.öyle acılar göstermesin.”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’ın çabalarıyla oluşturulan yardım malzemeleri deprem bölgesine ulaştırılıyor.

ANKHABER

Engelli vatandaşlara hizmet amacıyla Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş’un izni ve desteğiyle hastane bünyesinde kurulan Engelli Danışma Merkezi, engellilere hizmet adına yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla takdir toplarken, Türkiye’yi sarsan depremin ardından, Merkezin Sorumlusu Ali Daşdan’ın çabalarıyla oluşturulan yardım malzemeleri bölgeye gönderiliyor.

Başarılı çalışmaları sebebiyle Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş tarafından plaket ile ödüllendirilen Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, depremzedelere yapılan yardımlarla ilgili olarak şunları söyledi:

Deprem felaketini duyar duymaz Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak harekete geçtik. İlk etapta deprem bölgesindeki engelliler için koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalye gönderdik. Ardından, Sağlık Bakanlığımız ve bölgedeki sivil toplum kuruluşlarının açıkladığı deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan sağlık malzemelerinin teminine başladık. Şahsen bazı eczane ve kuruluşları ziyaret ederek yardım talebinde bulundum. Allah razı olsun bizi kırmadılar ve mümkün olan ne varsa verdiler. Bu yardımlarımızı Ankara Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla deprem bölgesine ulaştıracağız. Malzemeleri ABB ekiplerine teslim ettik. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Allah bir daha b.öyle acılar göstermesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.