ENGELLİ İSTİHDAMINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sağlık 31.12.2022 - 00:09, Güncelleme: 31.12.2022 - 00:09
 

ENGELLİ İSTİHDAMINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Etlik Şehir Hastanesi’nde Mehmet Ceylan’ı ziyaret ederek engellilerin istihdamına yönelik çaba ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
ANKHABER Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, engellilerin istihdamıyla ilgili çaba gösterenlere teşekkürünü ziyaretlerle iletiyor. Son ziyaretini Etlik Şehir Hastanesine gerçekleştiren Daşdan, önemli mesajlar verdi. 85 milyonluk Türkiye nüfusunun yüzde 8-10’unun engellilerden oluştuğu belirten Ali Daşdan, böylesine büyük bir sayıya sahip engellilerin istihdamının yetersiz olduğu belirtti. Etlik Şehir Hastanesi’nde İSS’nin Depo Sorumlusu Mehmet Ceylan’ı ziyaret ederek engellilerin istihdamına yönelik çaba ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini kaydeden Daşdan şunları söyledi: “Biz Başhekimimiz Burhan Kurtuluş'un himayesinde Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak kardeşlerimize önemli hizmetler sunarken, Etlik Şehir Hastanesi'nde de Mehmet Ceylan, engellilerden desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak kendisine teşekkürlerimizi ilettim. Kendisi de ziyaretimizden memnuniyetini ifade ederek engelli istihdamına her türlü desteği vermeyi sürdüreceğini dile getirdi. Mehmet Ceylan müdürümüze engelliler adına da teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledim.”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, Etlik Şehir Hastanesi’nde Mehmet Ceylan’ı ziyaret ederek engellilerin istihdamına yönelik çaba ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ANKHABER

Engelli Danışma Merkezi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, engellilerin istihdamıyla ilgili çaba gösterenlere teşekkürünü ziyaretlerle iletiyor. Son ziyaretini Etlik Şehir Hastanesine gerçekleştiren Daşdan, önemli mesajlar verdi.

85 milyonluk Türkiye nüfusunun yüzde 8-10’unun engellilerden oluştuğu belirten Ali Daşdan, böylesine büyük bir sayıya sahip engellilerin istihdamının yetersiz olduğu belirtti.

Etlik Şehir Hastanesi’nde İSS’nin Depo Sorumlusu Mehmet Ceylan’ı ziyaret ederek engellilerin istihdamına yönelik çaba ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini kaydeden Daşdan şunları söyledi:

“Biz Başhekimimiz Burhan Kurtuluş'un himayesinde Engelli Danışma Merkezi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak kardeşlerimize önemli hizmetler sunarken, Etlik Şehir Hastanesi'nde de Mehmet Ceylan, engellilerden desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Engelli Danışma Merkezi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi olarak kendisine teşekkürlerimizi ilettim. Kendisi de ziyaretimizden memnuniyetini ifade ederek engelli istihdamına her türlü desteği vermeyi sürdüreceğini dile getirdi. Mehmet Ceylan müdürümüze engelliler adına da teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.