Engelli istihdamı için teşekkür

Yerel 21.08.2022 - 10:33, Güncelleme: 21.08.2022 - 10:33
 

Engelli istihdamı için teşekkür

ANKHABER İstihdam alanında büyük sıkıntı yaşayan engelli vatandaşlara olanak sağlayanlar unutulmuyor.
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, bu yöndeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Ali Daştan, sıkça ziyaret edilen ve engellilerin sorunlarıyla ilgili bilgi alınanlardan biri. Kendisine yapılan son ziyaret ile ilgili paylaşımda bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, şu ifadeleri kullandı: Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezinden Etlik Şehir Hastanesi İSS Direktör Yardımcıları Kenan Ölmez, Serdar Seyrek Satınalma / Depo Yöneticisi Mehmet Ceylan,a biz engelli camiasının istihdamına göstermiş oldukları İlgi dolayısıyla teşekkür ediyorum.”
ANKHABER İstihdam alanında büyük sıkıntı yaşayan engelli vatandaşlara olanak sağlayanlar unutulmuyor.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, bu yöndeki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Ali Daştan, sıkça ziyaret edilen ve engellilerin sorunlarıyla ilgili bilgi alınanlardan biri.

Kendisine yapılan son ziyaret ile ilgili paylaşımda bulunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, şu ifadeleri kullandı:

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezinden Etlik Şehir Hastanesi İSS Direktör Yardımcıları Kenan Ölmez, Serdar Seyrek

Satınalma / Depo Yöneticisi Mehmet Ceylan,a biz engelli camiasının istihdamına göstermiş oldukları

İlgi dolayısıyla teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.