Engelli dostu Özer Çınar’a Ali Daştan’dan ziyaret ve teşekkür

Sağlık 15.08.2023 - 21:43, Güncelleme: 15.08.2023 - 21:43
 

Engelli dostu Özer Çınar’a Ali Daştan’dan ziyaret ve teşekkür

Sağlık Bakanlığı Eğitim Hizmetleri Daire Başkanı Özer Çınar, kendisini ziyaret eden Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a çalışmalarında başarı dileyerek sağladığı desteği sürdüreceğini ifade etti.
ANKHABER Toplumun önemli bir kesimini oluşturan engelli ve dezavantajlı gruplara ilgi ve destek gidereke artıyor. Bu alanda önemli bir hizmet sunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler ve destekler sürerken, Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyaretleri de devam ediyor. Son olarak, Sağlık Bakanlığı Eğitim Hizmetleri Daire Başkanı Özer Çınar’ı ziyaret eden Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretin engelli camiası için sevindirici gelişmelere vesile olacağını belirtti. Ali Daştan, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, Özer Çınar’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Sağlık Bakanlığı Eğitim Hizmetleri Daire Başkanı Özer Çınar’ı ziyaretim çok verimli geçti. Tam bir engelli dostu olan Eğitim Hizmetleri Daire Başkanımız kıymetli dostum, arkadaşım, kardeşim Sayın Özer Çınar’a engelli ve dezavantajlı gruplara vermiş olduğu desteklerden ve daima yanımızda duracağını söylediği için tüm engelli camiamız adına yürekten teşekkür ederim. Kıymetli Daire Başkanımız vermiş olduğu mesajda, ‘her sağlam bir potansiyel engelli adayıdır; her canlı da bir ölü adayı’ derken hislerimize tercüman olmuştur. Biz de kendisine tekrar teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”
Sağlık Bakanlığı Eğitim Hizmetleri Daire Başkanı Özer Çınar, kendisini ziyaret eden Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a çalışmalarında başarı dileyerek sağladığı desteği sürdüreceğini ifade etti.

ANKHABER

Toplumun önemli bir kesimini oluşturan engelli ve dezavantajlı gruplara ilgi ve destek gidereke artıyor.

Bu alanda önemli bir hizmet sunan Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne ziyaretler ve destekler sürerken, Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’ın ziyaretleri de devam ediyor.

Son olarak, Sağlık Bakanlığı Eğitim Hizmetleri Daire Başkanı Özer Çınar’ı ziyaret eden Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, ziyaretin engelli camiası için sevindirici gelişmelere vesile olacağını belirtti.

Ali Daştan, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, Özer Çınar’a teşekkür ederek şunları söyledi:

“Sağlık Bakanlığı Eğitim Hizmetleri Daire Başkanı Özer Çınar’ı ziyaretim çok verimli geçti.

Tam bir engelli dostu olan Eğitim Hizmetleri Daire Başkanımız kıymetli dostum, arkadaşım, kardeşim Sayın Özer Çınar’a engelli ve dezavantajlı gruplara vermiş olduğu desteklerden ve daima yanımızda duracağını söylediği için tüm engelli camiamız adına yürekten teşekkür ederim.

Kıymetli Daire Başkanımız vermiş olduğu mesajda, ‘her sağlam bir potansiyel engelli adayıdır; her canlı da bir ölü adayı’ derken hislerimize tercüman olmuştur. Biz de kendisine tekrar teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.