Engelli dostu Feyzi Azizoğlu, Engelli Merkezi’nde

Sağlık 25.01.2024 - 21:33, Güncelleme: 25.01.2024 - 21:50
 

Engelli dostu Feyzi Azizoğlu, Engelli Merkezi’nde

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş gibi Yardımcısı Feyzi Azizoğlu de engellilerin yanında. Azizoğlu, Hastane bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezinin Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret ederek desteğini iletti.
ANKHABER Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Feyzi Azizoğlu, hastane bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a başarı dileyen Azizoğlu, engelli camiasına her Türklü desteği verdiğini ve bundan sonra da vereceğini söyledi. Aynı zamanda Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan da kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti. Ali Daştan ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Bu gün Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Sayın Feyzi Azizoğlu, Engelli Danışma Merkezimizi ziyaret ederek çalışmalarımız da başarılar dileyerek engellilerle ilgi çalışmalarımız da her türlü destek vereceğini söyledi. Ben de şahsım, Engelli Danışma Merkezimiz ve Engelli Hakları Federasyonu olarak kendisine teşekkür ederek bu anlamlı ziyaretinden dolayı Federasyonumuz adına kıymetli hocamıza Teşekkür Belgesini takdim ettim. Destek sizlerden hizmet bizden diyerek, himayesini esirgemeyen Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş’a,  Başhekim Yardımcısı Sayın Feyzi Azizoğlu ile Hastanemiz idaresi ve tüm personeline yanımızda oldukları için ayrı ayrı teşekkür ederim.”  
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş gibi Yardımcısı Feyzi Azizoğlu de engellilerin yanında. Azizoğlu, Hastane bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezinin Sorumlusu Ali Daştan’ı ziyaret ederek desteğini iletti.

ANKHABER

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Feyzi Azizoğlu, hastane bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a başarı dileyen Azizoğlu, engelli camiasına her Türklü desteği verdiğini ve bundan sonra da vereceğini söyledi.

Aynı zamanda Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Daştan da kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ali Daştan ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu gün Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Sayın Feyzi Azizoğlu, Engelli Danışma Merkezimizi ziyaret ederek çalışmalarımız da başarılar dileyerek engellilerle ilgi çalışmalarımız da her türlü destek vereceğini söyledi. Ben de şahsım, Engelli Danışma Merkezimiz ve Engelli Hakları Federasyonu olarak kendisine teşekkür ederek bu anlamlı ziyaretinden dolayı Federasyonumuz adına kıymetli hocamıza Teşekkür Belgesini takdim ettim. Destek sizlerden hizmet bizden diyerek, himayesini esirgemeyen Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş’a,  Başhekim Yardımcısı Sayın Feyzi Azizoğlu ile Hastanemiz idaresi ve tüm personeline yanımızda oldukları için ayrı ayrı teşekkür ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.