Engelli dostu bir Engelli Merkezi

Sağlık 15.08.2022 - 09:10, Güncelleme: 15.08.2022 - 09:10
 

Engelli dostu bir Engelli Merkezi

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi başarılı hizmetleriyle takdir topluyor...
  Engellilere hizmet konusunda öne çıkan kurumlardan biri de Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi, Başhekim Op. Dr. Burhan Kurtuluş’un himayesinde Başhekim Yardımcısı Dr. M. Fikret Serin ile Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürü İsa Kayhan, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan iletüm personel ve Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilere örnek hizmet sunumlarına imza atıyor. Hastane bünyesinde kurulan Engelli Danışma Merkezi’nin sorumluluğunu Ali Daştan üstlenmiş. Yoğun bir ziyaret trafiği olan Merkeze son uğrayanlardan biri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Rıfkı Demircan oldu. Merkezin sorumlusu Ali Daştan, “Rıfkı Demircan’a nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engeli Danışma Merkezi başarılı hizmetleriyle takdir topluyor...

 

Engellilere hizmet konusunda öne çıkan kurumlardan biri de Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi, Başhekim Op. Dr. Burhan Kurtuluş’un himayesinde Başhekim Yardımcısı Dr. M. Fikret Serin ile Dr. Ali Yalçındağ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürü İsa Kayhan, Destek ve Kalite Müdürü Orhan Pehlivan iletüm personel ve Engeli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, engellilere örnek hizmet sunumlarına imza atıyor.

Hastane bünyesinde kurulan Engelli Danışma Merkezi’nin sorumluluğunu Ali Daştan üstlenmiş. Yoğun bir ziyaret trafiği olan Merkeze son uğrayanlardan biri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Rıfkı Demircan oldu. Merkezin sorumlusu Ali Daştan, “Rıfkı Demircan’a nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.