Engelli dostları, Engelli Danışma Merkezi’nde

17.01.2023 - 11:54, Güncelleme: 17.01.2023 - 11:54
 

Engelli dostları, Engelli Danışma Merkezi’nde

Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti..
ANKHABER Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezinin ziyaretçileri arasına Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de katıldı. Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: “Engelli Merkezimizin son ziyaretçileri Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Muhittin Önal ile Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Alpaslan oldu. Önal ve Alpaslan’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü yönündeki destek ve çalara katkı adına birer engelli dostu olarak iyi ki varsınız.
Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezini ziyaret etti..

ANKHABER

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezinin ziyaretçileri arasına Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de katıldı.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan, ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:

“Engelli Merkezimizin son ziyaretçileri Yozgat Sorgun Araplı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Muhittin Önal ile Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Alpaslan oldu. Önal ve Alpaslan’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü yönündeki destek ve çalara katkı adına birer engelli dostu olarak iyi ki varsınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.