Engelli Danışma Merkezi'nin Engelliler Günü Etkinliği

Sağlık 04.12.2023 - 22:37, Güncelleme: 05.12.2023 - 05:56
 

Engelli Danışma Merkezi'nin Engelliler Günü Etkinliği

ANKHABER / Engelli dostu Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Başhekim Burhan Kurtuluş’un izniyle kurulan ve himayesinde faaliyetlerini sürdüren Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılan etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelliler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlik hakkında şunları söyledi: “Bugün Hastanemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla yapmış olduğumuz programımıza hiçbir desteğini esirgemeyen başta Başhekimimiz Öğretim Üyesi Dr. Burhan Kurtuluş, Başhekim Yardımcısı Sayın Dr. Hidayet Çınar, Başhekim Yardımcısı Dr. Muhammet Çömçe, Sağlık Hizmetleri Müdürü Sayın Esra Engin, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Akif Osmanoğlu, Güvenlik Müdürü Mustafa Uğurer, Engelli Haklarını Temsilen Federasyon Başkan Yardımcısı olarak bendeniz, Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanı Sayın Yusuf Dugan, Başkan Yardımcısı Hasan Tatar yaklaşık 25 kişilik görme engellilerle katılım sağlayarak ayrı bir renk kattılar. Ayrıca Türk Sağlık Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Sayın Ferhat Karakaya’ya yaş pastayla farkındalık günümüzü kutlayarak her sağlam potansiyel bir engelli mesajını verdi. Bu Arada bu programın gerçekleşmesinde büyük gayret ve destek veren Koordinatör Ozan beye, Ayşegül hanıma ve Sevinç hanıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Programımıza Hastane personelimiz de büyük katılım sağlayarak 'Sevgi varsa Engel yoktur' sloganı ile destek verdiler. Kıymetli Başhekimimiz de böyle güzel bir program için başta şahsım ve Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanına günün anısına teşekkür belgesi takdim etti. Ben de kendilerine Bizlere bu fırsat ve imkanları sunduğu için Engelli Hakları Federasyonu olarak Teşekkür belgesini takdim ettim. Bizleri hiç bir programlarımızda yalnız bırakmayan Türk Sağlık Sen 2 Nolu Şube Başkanı ve Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanı Sayın Yusuf Dugan beye de Federasyonumuz adına teşekkür belgelerini takdim ettim. Kıymetli Başhekimimiz Öğretim Üyesi Dr. Burhan Kurtuluş, bizlere bu fırsatı verdiği için Başta şahsım federasyonumuz ve tüm Engelli camiamız adına yürekten teşekkür eder, engel ve engellilerin olmadığı nice nice 3 Aralıklarda buluşmak dileğiyle teşekkür ederim.”
ANKHABER / Engelli dostu Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Başhekim Burhan Kurtuluş’un izniyle kurulan ve himayesinde faaliyetlerini sürdüren Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yapılan etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelliler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Bugün Hastanemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla yapmış olduğumuz programımıza hiçbir desteğini esirgemeyen başta Başhekimimiz Öğretim Üyesi Dr. Burhan Kurtuluş, Başhekim Yardımcısı Sayın Dr. Hidayet Çınar, Başhekim Yardımcısı Dr. Muhammet Çömçe, Sağlık Hizmetleri Müdürü Sayın Esra Engin, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Akif Osmanoğlu, Güvenlik Müdürü Mustafa Uğurer, Engelli Haklarını Temsilen Federasyon Başkan Yardımcısı olarak bendeniz, Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanı Sayın Yusuf Dugan, Başkan Yardımcısı Hasan Tatar yaklaşık 25 kişilik görme engellilerle katılım sağlayarak ayrı bir renk kattılar.

Ayrıca Türk Sağlık Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Sayın Ferhat Karakaya’ya yaş pastayla farkındalık günümüzü kutlayarak her sağlam potansiyel bir engelli mesajını verdi. Bu Arada bu programın gerçekleşmesinde büyük gayret ve destek veren Koordinatör Ozan beye, Ayşegül hanıma ve Sevinç hanıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Programımıza Hastane personelimiz de büyük katılım sağlayarak 'Sevgi varsa Engel yoktur' sloganı ile destek verdiler. Kıymetli Başhekimimiz de böyle güzel bir program için başta şahsım ve Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanına günün anısına teşekkür belgesi takdim etti. Ben de kendilerine Bizlere bu fırsat ve imkanları sunduğu için Engelli Hakları Federasyonu olarak Teşekkür belgesini takdim ettim. Bizleri hiç bir programlarımızda yalnız bırakmayan Türk Sağlık Sen 2 Nolu Şube Başkanı ve Altınokta Körler Derneği Ankara Şube Başkanı Sayın Yusuf Dugan beye de Federasyonumuz adına teşekkür belgelerini takdim ettim. Kıymetli Başhekimimiz Öğretim Üyesi Dr. Burhan Kurtuluş, bizlere bu fırsatı verdiği için Başta şahsım federasyonumuz ve tüm Engelli camiamız adına yürekten teşekkür eder, engel ve engellilerin olmadığı nice nice 3 Aralıklarda buluşmak dileğiyle teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.