Engelli Danışma Merkezi’ne ABB’den ziyaret ve destek

Çalışma Hayatı (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2022 - 20:13, Güncelleme: 02.04.2022 - 20:13
 

Engelli Danışma Merkezi’ne ABB’den ziyaret ve destek

ANKHABER İyiliğin gücü iyilikle gösteriliyor. Engelli Hakları Federasyonu’nun çalışmaları bu alandaki en çarpıcı hizmetler olarak öne çıkıyor. Bu hizmetler de ilgi ve takdir görüyor. Engelli Hakları Federasyonu’nun talebi üzerine, Başkentin en köklü sağlık kuruluşlarından Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimince kabul edilerek hayata geçirilen Engelli Danışma Merkezi, Federasyon Genel Başkanı Muaz Ergezen, Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şefi Sayın Osman Çelikay ve Güneydoğu gazisi İbrahim Babur’un ardından önemli bir ziyaretçiyi daha ağırladı. Mehmet Bağdat’ın ziyareti Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Memet Bağdat da Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek Engelli Hakları Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Ankara Temsilcisi Ali Daşan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sadece ziyaret değil… Ziyaretle ilgili ANKHABER’e açıklamalarda bulunan Engelli Hakları Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Ankara Temsilcisi Ali Daşan, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Memet Bağdat, Başhekim Vekilimiz Op. Dr. Burhan Kurtuluş’un himayesi ve desteğiyle uygulamaya konan Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bu ziyarete eli boş gelmeyen Sayın Mehmet Bağdat, ihtiyaç sahibi engelliler için 10 adet koltuk değneği, görme engelliler için 15 adet beyaz baston, 4 kutu da maske getirmiştir Bu anlamlı ziyaret için kendisine Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Yönetimi adına teşekkür ederiz.”

ANKHABER

İyiliğin gücü iyilikle gösteriliyor. Engelli Hakları Federasyonu’nun çalışmaları bu alandaki en çarpıcı hizmetler olarak öne çıkıyor. Bu hizmetler de ilgi ve takdir görüyor.

Engelli Hakları Federasyonu’nun talebi üzerine, Başkentin en köklü sağlık kuruluşlarından Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimince kabul edilerek hayata geçirilen Engelli Danışma Merkezi, Federasyon Genel Başkanı Muaz Ergezen, Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Klinik Şefi Sayın Osman Çelikay ve Güneydoğu gazisi İbrahim Babur’un ardından önemli bir ziyaretçiyi daha ağırladı.

Mehmet Bağdat’ın ziyareti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Memet Bağdat da Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek Engelli Hakları Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Ankara Temsilcisi Ali Daşan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sadece ziyaret değil…

Ziyaretle ilgili ANKHABER’e açıklamalarda bulunan Engelli Hakları Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Ankara Temsilcisi Ali Daşan, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Memet Bağdat, Başhekim Vekilimiz Op. Dr. Burhan Kurtuluş’un himayesi ve desteğiyle uygulamaya konan Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bu ziyarete eli boş gelmeyen Sayın Mehmet Bağdat, ihtiyaç sahibi engelliler için 10 adet koltuk değneği, görme engelliler için 15 adet beyaz baston, 4 kutu da maske getirmiştir Bu anlamlı ziyaret için kendisine Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Yönetimi adına teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.