Engelli Danışma Merkezi yeni yerinde

Sağlık 18.09.2023 - 19:51, Güncelleme: 18.09.2023 - 19:51
 

Engelli Danışma Merkezi yeni yerinde

ANKHABER / Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi yeni yerine taşındı.
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezi, Hastaneyle ilgili alınan yıkım kararının ardından, Hastane bünyesinde yer alan Mevki Binasına taşındı. Engelli Merkezi’nin açılışında Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş da bulundu. Engelli Hakları Fedarasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Engelli Danışma Merkezimizin açılışını Hastanemiz Başhekimi Sayın Burhan Kurtuluş, Federasyon Başkanımız Sayın Cemalettin Gürsoy Altınok, Körler Derneği Genel Başkanı Sayın Fermani Kurtel ve yönetimi ile birlikte yapmış bulunmaktayız. Tüm engelli camiasına hayırlı uğurlu olsun.”
ANKHABER / Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi yeni yerine taşındı.

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelli Danışma Merkezi, Hastaneyle ilgili alınan yıkım kararının ardından, Hastane bünyesinde yer alan Mevki Binasına taşındı.

Engelli Merkezi’nin açılışında Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Burhan Kurtuluş da bulundu.

Engelli Hakları Fedarasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Engelli Danışma Merkezimizin açılışını Hastanemiz Başhekimi Sayın Burhan Kurtuluş, Federasyon Başkanımız Sayın Cemalettin Gürsoy Altınok, Körler Derneği Genel Başkanı Sayın Fermani Kurtel ve yönetimi ile birlikte yapmış bulunmaktayız. Tüm engelli camiasına hayırlı uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.