Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’dan milletvekili Yüksel Arslan’a plaket

Sağlık 23.07.2023 - 12:42, Güncelleme: 23.07.2023 - 12:42
 

Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’dan milletvekili Yüksel Arslan’a plaket

ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a ziyaretler sürüyor
YÜKSEL ARSLAN’IN ZİYARETİ Son olarak İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek Merkezin sorumlusu Ali Daştan ile engelli ve dezavantajlı vatandaşların sorunları üzerine sohbette bulundu. Daştan, ziyarette, engelli ve dezavantajlı gruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı Yüksel’e teşekkür plaketi takdim etti.   ENGELLİ MERKEZİNDEYDİ… Ali Daştan ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “İYİ Parti Ankara Milletvekili Sayın Yüksel Arslan Beyi Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezimizde misafir ederek, engelli ve dezavantajlı gruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı Engelli Hakları Federasyonumuz adına teşekkür belgesini takdim ettim. Sayın vekilimize nazik ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ederim.”
ANKHABER Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan’a ziyaretler sürüyor

YÜKSEL ARSLAN’IN ZİYARETİ

Son olarak İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret ederek Merkezin sorumlusu Ali Daştan ile engelli ve dezavantajlı vatandaşların sorunları üzerine sohbette bulundu.

Daştan, ziyarette, engelli ve dezavantajlı gruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı Yüksel’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

ENGELLİ MERKEZİNDEYDİ…

Ali Daştan ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi:

“İYİ Parti Ankara Milletvekili Sayın Yüksel Arslan Beyi Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezimizde misafir ederek, engelli ve dezavantajlı gruplara vermiş olduğu desteklerden dolayı Engelli Hakları Federasyonumuz adına teşekkür belgesini takdim ettim. Sayın vekilimize nazik ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.