Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’a yeni görev

Sağlık 15.05.2023 - 20:42, Güncelleme: 15.05.2023 - 20:42
 

Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daşdan’a yeni görev

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.
Ali Daşdan konuyla ilgili olarak şu paylaşımda bulundu: “Kıymetli kaderdaşlarım, uzun yıllardır gücümün yettiği, dilimin döndüğü kadarı ile sizlere hizmet ettiğim Engeli Hakları Federasyonu Ankara Temsilciliği ve Başkan Yardımcılığı görevimden rahatsızlığım nedeni ile istifa etmiştim. Uzun bir aradan sonra Kıymetli Federasyon Başkanımızın ülkemiz ve Engelli Camiamızın bu zor günlerinde Tekrar aralarında bulunmamı istedi Bende tüm Engelli arkadaşlarım adına Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini kabul etmiş ve görevime dönmüş bulunmaktayım Beni bu kutsal göreve Layık gören Federasyon Başkanımız sayın Cemalettin Gürsoy beye çok teşekkür ederim Verilen göreve layık olup engelli istihdamı ve daha kaliteli yaşamları için elimden geleni yapacağım.”
Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

Ali Daşdan konuyla ilgili olarak şu paylaşımda bulundu:

“Kıymetli kaderdaşlarım, uzun yıllardır gücümün yettiği, dilimin döndüğü kadarı ile sizlere hizmet ettiğim Engeli Hakları Federasyonu Ankara Temsilciliği ve Başkan Yardımcılığı görevimden rahatsızlığım nedeni ile istifa etmiştim. Uzun bir aradan sonra Kıymetli Federasyon Başkanımızın ülkemiz ve Engelli Camiamızın bu zor günlerinde Tekrar aralarında bulunmamı istedi Bende tüm Engelli arkadaşlarım adına Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini kabul etmiş ve görevime dönmüş bulunmaktayım Beni bu kutsal göreve Layık gören Federasyon Başkanımız sayın Cemalettin Gürsoy beye çok teşekkür ederim Verilen göreve layık olup engelli istihdamı ve daha kaliteli yaşamları için elimden geleni yapacağım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.