Emin Antik’te yine ve yeni bir kitap söyleşisi...

Kültür-Sanat 08.06.2023 - 13:02, Güncelleme: 08.06.2023 - 13:02
 

Emin Antik’te yine ve yeni bir kitap söyleşisi...

Ümit Yaşar Gözüm maderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan ve Prof. Dr. Orhan Derman’ın son kitabı “Türkiye'nin Jeopolitik Gerçekleri Üzerine Çözümler”in konuşulacağı program 10 Haziran’da saat 14.00’te…
ANKHABER Ankara’nın en fazla ve benzersiz kültür / sanat faaliyetinin yürütüldüğü etkinlik mekanlardan biri olan Emin Antik Sanat Merkezi, bir önemli programa daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 10 Haziran’da saat 14.00’te, Felsefeci, Araştırmacı yazar Ümit Yaşar Gözüm maderatörlüğünde, Prof. Dr. Orhan Derman’ın son kitabı “Türkiye'nin Jeopolitik Gerçekleri Üzerine Çözümler”e ilişkin bir söyleşi düzenlenecek. Emin Antik Sanat Merkezi’nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bilindiği üzere Emin Antik Sanat Merkezi her zaman olduğu gibi kültür, sanat, edebiyat, toplumsal sosyolojik gerçekler, kitap tanıtımları ve imza günleri, tarihte ve günümüzde ülkemizin gerçekleri üzerine söyleşiler yapmaktadır. Bu kapsamda, 10 Haziran 2023 saat 14.00’te Felsefeci, Araştırmacı yazar Ümit Yaşar Gözüm'ün Moderetörlüğünde Prof. Dr. Orhan Derman’ın “Türkiye'nin Jeopolitik Gerçekleri Üzerine Çözümler” isimli son kitabıyla ilgili bir söyleşi gerçekleştirilecektir. Tüm kitapseverleri, sanatseverleri bekliyoruz.”
Ümit Yaşar Gözüm maderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan ve Prof. Dr. Orhan Derman’ın son kitabı “Türkiye'nin Jeopolitik Gerçekleri Üzerine Çözümler”in konuşulacağı program 10 Haziran’da saat 14.00’te…

ANKHABER

Ankara’nın en fazla ve benzersiz kültür / sanat faaliyetinin yürütüldüğü etkinlik mekanlardan biri olan Emin Antik Sanat Merkezi, bir önemli programa daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

10 Haziran’da saat 14.00’te, Felsefeci, Araştırmacı yazar Ümit Yaşar Gözüm maderatörlüğünde, Prof. Dr. Orhan Derman’ın son kitabı “Türkiye'nin Jeopolitik Gerçekleri Üzerine Çözümler”e ilişkin bir söyleşi düzenlenecek.

Emin Antik Sanat Merkezi’nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bilindiği üzere Emin Antik Sanat Merkezi her zaman olduğu gibi kültür, sanat, edebiyat, toplumsal sosyolojik gerçekler, kitap tanıtımları ve imza günleri, tarihte ve günümüzde ülkemizin gerçekleri üzerine söyleşiler yapmaktadır. Bu kapsamda, 10 Haziran 2023 saat 14.00’te Felsefeci, Araştırmacı yazar Ümit Yaşar Gözüm'ün Moderetörlüğünde Prof. Dr. Orhan Derman’ın “Türkiye'nin Jeopolitik Gerçekleri Üzerine Çözümler” isimli son kitabıyla ilgili bir söyleşi gerçekleştirilecektir. Tüm kitapseverleri, sanatseverleri bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.