Emin Antik Sanat Merkezinde Resim Şöleni

Kültür-Sanat 01.02.2023 - 09:27, Güncelleme: 01.02.2023 - 09:27
 

Emin Antik Sanat Merkezinde Resim Şöleni

Ankara Kalesindeki önemli kültür sanat merkezlerinden Emin Antik, sanatseverleri birbirinden değerli resimlerin yer alacağı sergilerle buluşturacak.
ANKHABER Başkent Ankara’nın önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezi, sanatseverleri yine benzersiz eserlerin yer alacağı görkemli sergilerle buluşturuyor. Bu çerçevede, Kırgızistan Cumhuriyeti Ressamları Sergisi 4 Şubat tarihinde Emin Antik Sanat Merkezi Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergide; Musurmankulov Taalay, Arstan Dukuev ve Talgat Bokoev’in eserleri yer alacak. Ayrıca Emin Antik Sanat Merkezinde Raif Gökkuş sergisi de 4 Şubat tarihinde sanatseverlerle buluşturulacak. Etkinliklerle ilgili olarak Emin Antik Sanat Merkezinden yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: “Türkiye’mizin Uluslararası İşitme Engeli Sanatçılar Federasyonu üyesi, 2019 Yılında Paris’teki sergisi büyük ilgi uyandıran Raif Gökkuş eserleri ile Türksoy uluslararası teşkilat paydaşlığında, Türk Dünyasından Kırgızistan Cumhuriyeti’nden, (Atatürk, Cumhuriyetin ilk yıllarında kadim Türk tarihini ve kök kültürünü yeni nesillere belletmek için Ergenkon Türeyiş, Korkut Ata ve Manas destanlarını okullarda müfredata aldırmıştı) Alp -Eren Manas’ın torunlarından Musurmankulov Taalay, Arstan Dukuev, Talgat Bokoev’in eserleri ABD, Japonya, İngiltere ve sair ülkelerde koleksiyonlara giren genç ressamların çalışmaları siz değerli sanatsever dostların beğenisine sunulacaktır. Kıymetli sanatsever dostlarımız ile 4 Şubat 2023 Cumartesi saat 14.00’te yapılacak açılışta birlikte olmaktan onur duyarız.”
Ankara Kalesindeki önemli kültür sanat merkezlerinden Emin Antik, sanatseverleri birbirinden değerli resimlerin yer alacağı sergilerle buluşturacak.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın önemli kültür/sanat mekanlarından Emin Antik Sanat Merkezi, sanatseverleri yine benzersiz eserlerin yer alacağı görkemli sergilerle buluşturuyor.

Bu çerçevede, Kırgızistan Cumhuriyeti Ressamları Sergisi 4 Şubat tarihinde Emin Antik Sanat Merkezi Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Sergide; Musurmankulov Taalay, Arstan Dukuev ve Talgat Bokoev’in eserleri yer alacak.

Ayrıca Emin Antik Sanat Merkezinde Raif Gökkuş sergisi de 4 Şubat tarihinde sanatseverlerle buluşturulacak.

Etkinliklerle ilgili olarak Emin Antik Sanat Merkezinden yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’mizin Uluslararası İşitme Engeli Sanatçılar Federasyonu üyesi, 2019 Yılında Paris’teki sergisi büyük ilgi uyandıran Raif Gökkuş eserleri ile Türksoy uluslararası teşkilat paydaşlığında, Türk Dünyasından Kırgızistan Cumhuriyeti’nden, (Atatürk, Cumhuriyetin ilk yıllarında kadim Türk tarihini ve kök kültürünü yeni nesillere belletmek için Ergenkon Türeyiş, Korkut Ata ve Manas destanlarını okullarda müfredata aldırmıştı) Alp -Eren Manas’ın torunlarından Musurmankulov Taalay, Arstan Dukuev, Talgat Bokoev’in eserleri

ABD, Japonya, İngiltere ve sair ülkelerde koleksiyonlara giren genç ressamların çalışmaları siz değerli sanatsever dostların beğenisine sunulacaktır. Kıymetli sanatsever dostlarımız ile 4 Şubat 2023 Cumartesi saat 14.00’te yapılacak açılışta birlikte olmaktan onur duyarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.