Emin Antik Sanat Merkezi’nde canlı resim çalışması

Kültür-Sanat 28.09.2022 - 10:48, Güncelleme: 28.09.2022 - 10:48
 

Emin Antik Sanat Merkezi’nde canlı resim çalışması

Usta Ressam Raif Gökkuş, çalışmasına hafta sonları devam ediyor.
ANKHABER Başkent Ankara’nın kültür/sanat dünyasında eserleriyle ve dostluklarıyla önemli bir yere sahip olan İbrahim Terzioğlu; Türk kültür tarihi, Türk dünyası, şehircilik ve mimari alanlarında Keçiören ve Elmadağ Şehrengizi eserlerinin yanında; Yürek Nefesi, Mavi Yıldız, Bakırdan Tenler ve Bir Bulut Olsam gibi şiir kitaplarıyla da tanınıyor. Emin Can Terzioğlu'nun sahibi olduğu Emin Antik Sanat Merkezi’nin kurucusu İbrahim Terzioğlu, Başkentte kültür / sanat alanında yaşanan gelişmeleri kamuoyu ile paylaşan biri. Son paylaşımlarından birine göre, Emin Antik Sanat Merkezi’nde canlı resim çalışmaları sürüyor. İbrahim Terzioğlu bu güzel haberi şöyle duyurdu: “Sevgili dostum usta Ressam Raif Gökkuş, Emin Antik Sanat Merkezinde canlı resim çalışmasına hafta sonları devam ediyor. Sanatseverleri bekleriz…”
Usta Ressam Raif Gökkuş, çalışmasına hafta sonları devam ediyor.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın kültür/sanat dünyasında eserleriyle ve dostluklarıyla önemli bir yere sahip olan İbrahim Terzioğlu; Türk kültür tarihi, Türk dünyası, şehircilik ve mimari alanlarında Keçiören ve Elmadağ Şehrengizi eserlerinin yanında; Yürek Nefesi, Mavi Yıldız, Bakırdan Tenler ve Bir Bulut Olsam gibi şiir kitaplarıyla da tanınıyor.

Emin Can Terzioğlu'nun sahibi olduğu Emin Antik Sanat Merkezi’nin kurucusu İbrahim Terzioğlu, Başkentte kültür / sanat alanında yaşanan gelişmeleri kamuoyu ile paylaşan biri.

Son paylaşımlarından birine göre, Emin Antik Sanat Merkezi’nde canlı resim çalışmaları sürüyor.

İbrahim Terzioğlu bu güzel haberi şöyle duyurdu:

“Sevgili dostum usta Ressam Raif Gökkuş, Emin Antik Sanat Merkezinde canlı resim çalışmasına hafta sonları devam ediyor. Sanatseverleri bekleriz…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.