Emin Antik Sanat Merkezi ‘Sanat Olsun’ ile kışa merhaba diyor

Kültür-Sanat 07.12.2022 - 15:04, Güncelleme: 07.12.2022 - 15:04
 

Emin Antik Sanat Merkezi ‘Sanat Olsun’ ile kışa merhaba diyor

Hepsi birbirinden değerli ressamların eserlerinin yer alacağı ‘Sanat Olsun’ Karma Sergi 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 14.00’te açılacak.
ANKHABER Başkent Ankara’nın tarih, kültür, sanat dokulu yeri olan Ankara Kalesi’nde faaliyet gösteren Emin Antik Sanat Merkezi, 10 Aralık 2022 / 8 Ocak 2023 tarihleri arasındaki muhteşem ‘Sanat Olsun’ sergisi ile kışa merhaba diyecek. SERGİYE KATILAN RESSAMLAR Sergide; Bünyamin Balamir, Ersan Çetin, Habip Aydoğdu, Hasan Pekmezci, Halil Coşkun, Mehmet Ali Doğan, Mehtap Pazarcıoğlu, Orhan Kurmalı, Şükran Pekmezci ve Tuğrul Velidedeoğlu eserleriyle yer alacak. SANATSEVERLERE DUYURU Emin Antik Sanat Merkezi’nden etkinlikle ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Ankara’mızın rahmi ve kalbi Kalemizin Emin Antik Sanat Merkezinde Mehmet Ali Doğan Organizasyonunda, Danışma Kurulumuzun onayı ile tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp her şeye rağmen hayatımızda ‘Sanat Olsun’ Karma Sergisini hazırladık... 10 Aralık 2022 Cumartesi Saat 14.00 de ki açılışında siz değerli sanatseverlerle birlikte olmaktan onur duyarız...”
Hepsi birbirinden değerli ressamların eserlerinin yer alacağı ‘Sanat Olsun’ Karma Sergi 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 14.00’te açılacak.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın tarih, kültür, sanat dokulu yeri olan Ankara Kalesi’nde faaliyet gösteren Emin Antik Sanat Merkezi, 10 Aralık 2022 / 8 Ocak 2023 tarihleri arasındaki muhteşem ‘Sanat Olsun’ sergisi ile kışa merhaba diyecek.

SERGİYE KATILAN RESSAMLAR

Sergide; Bünyamin Balamir, Ersan Çetin, Habip Aydoğdu, Hasan Pekmezci, Halil Coşkun, Mehmet Ali Doğan, Mehtap Pazarcıoğlu, Orhan Kurmalı, Şükran Pekmezci ve Tuğrul Velidedeoğlu eserleriyle yer alacak.

SANATSEVERLERE DUYURU

Emin Antik Sanat Merkezi’nden etkinlikle ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Ankara’mızın rahmi ve kalbi Kalemizin Emin Antik Sanat Merkezinde Mehmet Ali Doğan Organizasyonunda, Danışma Kurulumuzun onayı ile tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp her şeye rağmen hayatımızda ‘Sanat Olsun’ Karma Sergisini hazırladık...

10 Aralık 2022 Cumartesi Saat 14.00 de ki açılışında siz değerli sanatseverlerle birlikte olmaktan onur duyarız...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.