“EMEĞİN EVRENSEL GÜCÜ: HAK-İŞ”, 1 MAYIS’TA KAHRAMANMARAŞ’TA

Çalışma Hayatı 30.04.2023 - 11:27, Güncelleme: 01.05.2023 - 00:10
 

“EMEĞİN EVRENSEL GÜCÜ: HAK-İŞ”, 1 MAYIS’TA KAHRAMANMARAŞ’TA

ANKHABER / Türkiye’nin en büyük işçi sendikaları konfederasyonlarından, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), her yıl kitlesel katılımlarla kutladığı, Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs için bu yıl Kahramanmaraş’ta.
Bu yılki kutlamalar deprem acısının gölgesinde gerçekleştirilecek. HAK-İŞ, 1 Mayıs kutlamaları kapsamında geçen yıl olduğu gibi “1 Mayıs Bildirisi”ni bu yıl da teşkilatı ve kamuoyu ile paylaştı. Türkiye’nin gündemindeki sorunların ve emekçilerin haklarının, hukuklarının, taleplerinin dile getirildiği bildirinin ardından bu yılki kutlamalarla ilgili bilgilendirme duyurusu da yayımlandı. Bildiri şöyle: “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 1 Mayıs etkinliklerimizi depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta “Emeğin Evrensel Gücü: HAK-İŞ” temasıyla ve dayanışma duygularımızla gerçekleştireceğiz. HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Kahramanmaraş’ta gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamalarına, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ ve üye Sendikalarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri, HAK-İŞ üyesi işçiler ve halkımız katılacaktır. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın açılış konuşması yapacağı 1 Mayıs etkinliklerinde, HAK-İŞ 1 Mayıs bildirisi okunacak, depremde kaybettiğimiz canlarımız için Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilecek.” Yarın saat 10.00’da başlayacak etkinliğin adresi TCDD Kahramanmaraş Garı olarak belirlendi.
ANKHABER / Türkiye’nin en büyük işçi sendikaları konfederasyonlarından, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), her yıl kitlesel katılımlarla kutladığı, Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs için bu yıl Kahramanmaraş’ta.

Bu yılki kutlamalar deprem acısının gölgesinde gerçekleştirilecek.

HAK-İŞ, 1 Mayıs kutlamaları kapsamında geçen yıl olduğu gibi “ 1 Mayıs Bildirisi”ni bu yıl da teşkilatı ve kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye’nin gündemindeki sorunların ve emekçilerin haklarının, hukuklarının, taleplerinin dile getirildiği bildirinin ardından bu yılki kutlamalarla ilgili bilgilendirme duyurusu da yayımlandı. Bildiri şöyle:

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 1 Mayıs etkinliklerimizi depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta “Emeğin Evrensel Gücü: HAK-İŞ” temasıyla ve dayanışma duygularımızla gerçekleştireceğiz.

HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Kahramanmaraş’ta gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamalarına, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ ve üye Sendikalarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri, HAK-İŞ üyesi işçiler ve halkımız katılacaktır.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın açılış konuşması yapacağı 1 Mayıs etkinliklerinde, HAK-İŞ 1 Mayıs bildirisi okunacak, depremde kaybettiğimiz canlarımız için Kur'an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilecek.”

Yarın saat 10.00’da başlayacak etkinliğin adresi TCDD Kahramanmaraş Garı olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.