''Elimin Emeği Evimin Ekmeği'' Projesine Bir Yenisi Eklendi

Yerel 13.08.2023 - 08:31, Güncelleme: 13.08.2023 - 08:31
 

''Elimin Emeği Evimin Ekmeği'' Projesine Bir Yenisi Eklendi

Sema KUMRULU Ankara Çankaya Belediyesi kadınlara yönelik projelerine bir yenisini ekledi.
    Kadınlara gelir desteği sağlamak amacıyla ''Elimin Emeği Evimin Ekmeği'' projesi kapsamında, Çankaya'nın en güzel parklarından olan İsmet İnönü Parkı'nda kurulan stantlarda kadınlar el emeği ürünlerini satışa sunmaya başladı.      Birlik Mahallesinde 365 Alışveriş Merkezinin yanında bulunan parkta ilk etapta 10 kalıcı stant kuruldu. Her stantta 4 kadın kendi ürettiklerini gelire dönüştürecek.     Stantlar haftanın üç günü hizmet sunuyor. Çankaya ilçesinde ikamet eden ve gıda, hazır ürün, ikinci el ürün dışında el emeği üreten kadınlar başvurabiliyor.      Çankaya Belediyesi bu proje ile Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri İsmet İnönü Parkı'ndaki stantlarda, hem kadınlara gelir kaynağı oluşturmayı hem de ürünleri toplumla buluşturmayı amaçlıyor.
Sema KUMRULU Ankara Çankaya Belediyesi kadınlara yönelik projelerine bir yenisini ekledi.

    Kadınlara gelir desteği sağlamak amacıyla ''Elimin Emeği Evimin Ekmeği'' projesi kapsamında, Çankaya'nın en güzel parklarından olan İsmet İnönü Parkı'nda kurulan stantlarda kadınlar el emeği ürünlerini satışa sunmaya başladı.      Birlik Mahallesinde 365 Alışveriş Merkezinin yanında bulunan parkta ilk etapta 10 kalıcı stant kuruldu. Her stantta 4 kadın kendi ürettiklerini gelire dönüştürecek.

    Stantlar haftanın üç günü hizmet sunuyor. Çankaya ilçesinde ikamet eden ve gıda, hazır ürün, ikinci el ürün dışında el emeği üreten kadınlar başvurabiliyor.

     Çankaya Belediyesi bu proje ile Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri İsmet İnönü Parkı'ndaki stantlarda, hem kadınlara gelir kaynağı oluşturmayı hem de ürünleri toplumla buluşturmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.