Eğitimci, Ressam, Yazar Ahmet Refik İnci, Kitap Fuarında kitaplarını imzaladı

Kültür-Sanat 08.12.2023 - 18:41, Güncelleme: 08.12.2023 - 18:41
 

Eğitimci, Ressam, Yazar Ahmet Refik İnci, Kitap Fuarında kitaplarını imzaladı

“Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını Birlikte Yazıyoruz” mottosuyla 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarında 263 yazar ve 204 yayıneviyle eserleriyle okurla buluştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 13. Antalya Kitap Fuarı büyük ilgi gördü. ONUR KONUĞU AHMET ÜMİT İDİ Birbirinden ünlü yazarların katıldığı Antalya Kitap Fuarının Onur Konuğu, Yazar Ahmet Ümit idi. “Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını Birlikte Yazıyoruz” mottosuyla bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarında 263 yazar ve 204 yayıneviyle eserleriyle yer aldı. Fuarda kitaplarını imzalayan isimler arasında Antalya’nın yakından tanıdığı Eğitimci, Ressam, Yazar Ahmet Refik İnci de vardı. AHMET REFİK İNCİ DE FUARDAYDI Ahmet Refik İnci, Fuarı değerlendirirken, “Köyüm Sarılar, Manavgatlı Sözlüğü, Refik Hoca ile Yazı Çizi, Pıtirak, Damlada Vuslat, Unutulmuş Çocuk Oyunları ve İşte Bu Benim Manavgat'ım kitaplarımı okuyucuyla buluşturdum. Kitapseverlerle sohbet etme fırsatı elde ettim. Fuara gösterilen ilgi büyüktü. Kitap okuyanların sayısındaki artış sevindirici” dedi. ÜMİT KURUÜZÜM’ÜN DEĞERLENDİRMESİ Antalya’nın alanında önemli işletmelerinden Nbajans’ın sahibi iş insanı Ümit Kuruüzüm de 13. Antalya Kitap Fuarını ziyaret edenler arasındaydı. Kuruüzüm, fuar izlenimlerini aktarırken, “Antalya Kitap Fuarı her bakımdan muhteşemdi. Çok önemli yazarlar okurlarıyla buluştu. Yayınevleri yoğun bir satış yaptı. Fuarı ziyaretim sırasında Antalya’nın önemli kalemlerinden Ahmet Refik İnci’ye ziyarette bulunarak tebrik ettim.” diye konuştu.
“Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını Birlikte Yazıyoruz” mottosuyla 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarında 263 yazar ve 204 yayıneviyle eserleriyle okurla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 13. Antalya Kitap Fuarı büyük ilgi gördü.

ONUR KONUĞU AHMET ÜMİT İDİ

Birbirinden ünlü yazarların katıldığı Antalya Kitap Fuarının Onur Konuğu, Yazar Ahmet Ümit idi.

“Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılını Birlikte Yazıyoruz” mottosuyla bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarında 263 yazar ve 204 yayıneviyle eserleriyle yer aldı.

Fuarda kitaplarını imzalayan isimler arasında Antalya’nın yakından tanıdığı Eğitimci, Ressam, Yazar Ahmet Refik İnci de vardı.

AHMET REFİK İNCİ DE FUARDAYDI

Ahmet Refik İnci, Fuarı değerlendirirken, “Köyüm Sarılar, Manavgatlı Sözlüğü, Refik Hoca ile Yazı Çizi, Pıtirak, Damlada Vuslat, Unutulmuş Çocuk Oyunları ve İşte Bu Benim Manavgat'ım kitaplarımı okuyucuyla buluşturdum. Kitapseverlerle sohbet etme fırsatı elde ettim. Fuara gösterilen ilgi büyüktü. Kitap okuyanların sayısındaki artış sevindirici” dedi.

ÜMİT KURUÜZÜM’ÜN DEĞERLENDİRMESİ

Antalya’nın alanında önemli işletmelerinden Nbajans’ın sahibi iş insanı Ümit Kuruüzüm de 13. Antalya Kitap Fuarını ziyaret edenler arasındaydı.

Kuruüzüm, fuar izlenimlerini aktarırken, “Antalya Kitap Fuarı her bakımdan muhteşemdi. Çok önemli yazarlar okurlarıyla buluştu. Yayınevleri yoğun bir satış yaptı. Fuarı ziyaretim sırasında Antalya’nın önemli kalemlerinden Ahmet Refik İnci’ye ziyarette bulunarak tebrik ettim.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.