Eğitim Onda’ya Başvurular

Yerel 17.10.2022 - 12:42, Güncelleme: 17.10.2022 - 12:42
 

Eğitim Onda’ya Başvurular

Kurucu ve eğitmen kadrosu yıllardır örgün ve uzaktan eğitimdeki bilgi ve tecrübelerini yeni nesil eğitim ile öğrencilere sunmak için bir araya gelen Eğitim Onda’ya ilgili artarken, başvuruların rekor seviyeye ulaştığı belirtildi.
Yaptığı değerlendirmede, “Hakimlik, kaymakamlık, kamuda görevde yükselme icra müdürlüğü, KPSS, DGS, ALES gibi merkezi sisteme bağlı sınavlarına hazırlık platformu için Eğitim Onda yeni nesil eğitim ile eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı’nın İcra Müdürü alım ilanı üzerine, Eğitim Onda’ya rekor başvuru geldi.” Diyen Eğitim Onda Kurucusu Nezihe Hatun şu bilgileri verdi: “Biz sınav sürecinde öğrencilerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Kursumuza ciddi bir talep var. Bize inanan güvenen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönemde sınavı kazanan icra müdürlerime de görevlerinde başarılar diliyorum. Adaletli olmalarını her zaman mesleklerine yakışır şekilde davranmalarını temenni ediyorum. Öğrencilerimiz neden bizleri tercih ediyor. Biraz bahsedeyim sizlere; Doğru ve güncel bilgiye en hızlı şekilde en uygun fiyata ulaşıyor, En iyi eğitmen kadrosundan ders dinliyor, Türkiye’nin en çok tercih edilen yayınları ile eğitim destekleniyor, Sınavlara hazırlanan her öğrencinin zorlu sürecini basitleştirerek; mekan ve zaman kavramlarından bağımsız, eğitim hizmeti ile kısa sürede ulaşım sağladığımız için. Üstün teknoloji ve profesyonel bir alt yapıya sahibiz. En pratik, kolay ve kalıcı öğrenme modeli ile öğrencilerimizin karşısına çıkıyoruz. Canlı eğitim kayıtlarını sınırlamadan sınav ve hatta mülakat süreçlerinize kadar erişime açık bırakıyoruz.” Konuyla ilgil bilgi edinmek için https://egitimonda.com/ adresi ziyaret edilebilir.
Kurucu ve eğitmen kadrosu yıllardır örgün ve uzaktan eğitimdeki bilgi ve tecrübelerini yeni nesil eğitim ile öğrencilere sunmak için bir araya gelen Eğitim Onda’ya ilgili artarken, başvuruların rekor seviyeye ulaştığı belirtildi.

Yaptığı değerlendirmede, “Hakimlik, kaymakamlık, kamuda görevde yükselme icra müdürlüğü, KPSS, DGS, ALES gibi merkezi sisteme bağlı sınavlarına hazırlık platformu için Eğitim Onda yeni nesil eğitim ile eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı’nın İcra Müdürü alım ilanı üzerine, Eğitim Onda’ya rekor başvuru geldi.” Diyen Eğitim Onda Kurucusu Nezihe Hatun şu bilgileri verdi:

“Biz sınav sürecinde öğrencilerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Kursumuza ciddi bir talep var. Bize inanan güvenen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönemde sınavı kazanan icra müdürlerime de görevlerinde başarılar diliyorum. Adaletli olmalarını her zaman mesleklerine yakışır şekilde davranmalarını temenni ediyorum. Öğrencilerimiz neden bizleri tercih ediyor. Biraz bahsedeyim sizlere; Doğru ve güncel bilgiye en hızlı şekilde en uygun fiyata ulaşıyor, En iyi eğitmen kadrosundan ders dinliyor, Türkiye’nin en çok tercih edilen yayınları ile eğitim destekleniyor, Sınavlara hazırlanan her öğrencinin zorlu sürecini basitleştirerek; mekan ve zaman kavramlarından bağımsız, eğitim hizmeti ile kısa sürede ulaşım sağladığımız için. Üstün teknoloji ve profesyonel bir alt yapıya sahibiz. En pratik, kolay ve kalıcı öğrenme modeli ile öğrencilerimizin karşısına çıkıyoruz. Canlı eğitim kayıtlarını sınırlamadan sınav ve hatta mülakat süreçlerinize kadar erişime açık bırakıyoruz.”

Konuyla ilgil bilgi edinmek için https://egitimonda.com/ adresi ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.