Dursun Kuveloğlu'nun yeni kitabı "Siyah Meşale Kapalı Kapının Ardı" yayımlandı

Kültür-Sanat 10.07.2023 - 21:21, Güncelleme: 10.07.2023 - 21:21
 

Dursun Kuveloğlu'nun yeni kitabı "Siyah Meşale Kapalı Kapının Ardı" yayımlandı

Sema KUMRULU / Türk Edebiyatının önemli isimlerinden Yazar-Gazeteci Dursun Kuveloğlu'nun, ''Siyah Meşale Kapalı Kapının Ardı'' kitabı Mİ Yayınlarından çıktı.
''Şahsenem, Ney ve Mey, Soylu Sessizlik, Batum Çıkmazı, Koyu Gri Seneler ve Ben Hain'' kitaplarının da yazarı olan Kuveloğlu, insan ve toplum ile kişisel gelişim kategorilerinde eserler yazıyor. Rize doğumlu olan Kuveloğlu, Marmara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler mezunu olup Reklamcılık alanında staj yaptı. Kısa bir süre gazetecilik yaparak, ortaokul yıllarından itibaren edebiyata, kitaplara yönelik ilgisiyle yazmaya başladı. Yazar Dursun Kuveloğlu, son kitabı olan ''Siyah Meşale Kapalı Kapının Ardı'' eserini niçin yazdığını ise, "Edebiyat kelimesinin kökeni ''Eteb''ten geliyor. Edep; söylemeye değer sözü olanın söylemesi, diğerlerinin susmasını, dinlemesini bilmesi demek, Milletimize, geçmişimize, ecdadımıza karşı bunca saldırı, karalama, iftira ve hakaretin yaşandığı günümüzde, Türk Milletinin bir evladı olarak söylenmesi gereken sözlerim olduğu için yazmaya başladım. Milli ve yerli bir aydın olarak, ihanete ve aymazlığa isyanımın sonucudur yazma kararım'' diyerek anlatıyor. Kuveloğlu, son kitabında  ''Siyah Meşale''nin konusunu; İstihbarat örgütlerinin penceresinden ve kapalı kapılar ardındaki 1911-1920 yıllarındaki büyük yıkımı anlatıyor, ''Karar elbette ki okurun olacaktır'' diyor. Sevgili Dursun Kuveloğlu'nu, temiz Türkçeye önem vererek yazdığı tüm eserleri adına kutluyorum. Kitaplarımızla kalalım.
Sema KUMRULU / Türk Edebiyatının önemli isimlerinden Yazar-Gazeteci Dursun Kuveloğlu'nun, ''Siyah Meşale Kapalı Kapının Ardı'' kitabı Mİ Yayınlarından çıktı.

''Şahsenem, Ney ve Mey, Soylu Sessizlik, Batum Çıkmazı, Koyu Gri Seneler ve Ben Hain'' kitaplarının da yazarı olan Kuveloğlu, insan ve toplum ile kişisel gelişim kategorilerinde eserler yazıyor.

Rize doğumlu olan Kuveloğlu, Marmara Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler mezunu olup Reklamcılık alanında staj yaptı. Kısa bir süre gazetecilik yaparak, ortaokul yıllarından itibaren edebiyata, kitaplara yönelik ilgisiyle yazmaya başladı.

Yazar Dursun Kuveloğlu, son kitabı olan ''Siyah Meşale Kapalı Kapının Ardı'' eserini niçin yazdığını ise, "Edebiyat kelimesinin kökeni ''Eteb''ten geliyor. Edep; söylemeye değer sözü olanın söylemesi, diğerlerinin susmasını, dinlemesini bilmesi demek, Milletimize, geçmişimize, ecdadımıza karşı bunca saldırı, karalama, iftira ve hakaretin yaşandığı günümüzde, Türk Milletinin bir evladı olarak söylenmesi gereken sözlerim olduğu için yazmaya başladım. Milli ve yerli bir aydın olarak, ihanete ve aymazlığa isyanımın sonucudur yazma kararım'' diyerek anlatıyor.

Kuveloğlu, son kitabında  ''Siyah Meşale''nin konusunu; İstihbarat örgütlerinin penceresinden ve kapalı kapılar ardındaki 1911-1920 yıllarındaki büyük yıkımı anlatıyor, ''Karar elbette ki okurun olacaktır'' diyor.

Sevgili Dursun Kuveloğlu'nu, temiz Türkçeye önem vererek yazdığı tüm eserleri adına kutluyorum.

Kitaplarımızla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.