Dr. Osman Yıldız’dan katılım ve kabul

Çalışma Hayatı 26.10.2022 - 17:23, Güncelleme: 26.10.2022 - 17:23
 

Dr. Osman Yıldız’dan katılım ve kabul

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun 17. Olağan Mali Genel Kuruluna katıldı ve Ankara Sivil Toplum Platformu üyeleri ile HAK-İŞ’te buluştu.
ANKHABER HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, işçiler adına Yönetim Kurulu Üyeliği yaptığı Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun 17. Olağan Mali Genel Kuruluna katıldı. MYK 17. Olağan Mali Genel Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’in katılımıyla gerçekleştirildi. MYK Mali Genel Kurulu’nda Kurumun 2021 mali yılı kesin hesabı ve 2023 yılı bütçeleri oy birliği ile kabul edildi. ANKARA SİVİL TOPLUM PLATFORMUNDAN HAK-İŞ'E ZİYARET Bu arada, HA-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Ankara Sivil Toplum Platformu üyeleri ile HAK-İŞ’te buluştu. Ankara STK platformları Başkanı Mustafa Kır, Dr. Osman Yıldız'a 30 Ekim 2022 tarihinde Ankara'da yapılacak  "Aileni Koru, Gençlere Sahip Çık" mitingi hakkında bilgi vererek, toplantıya davetlerini iletti.
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun 17. Olağan Mali Genel Kuruluna katıldı ve Ankara Sivil Toplum Platformu üyeleri ile HAK-İŞ’te buluştu.

ANKHABER

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, işçiler adına Yönetim Kurulu Üyeliği yaptığı Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun 17. Olağan Mali Genel Kuruluna katıldı.

MYK 17. Olağan Mali Genel Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’in katılımıyla gerçekleştirildi. MYK Mali Genel Kurulu’nda Kurumun 2021 mali yılı kesin hesabı ve 2023 yılı bütçeleri oy birliği ile kabul edildi.

ANKARA SİVİL TOPLUM PLATFORMUNDAN HAK-İŞ'E ZİYARET

Bu arada, HA-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız, Ankara Sivil Toplum Platformu üyeleri ile HAK-İŞ’te buluştu.

Ankara STK platformları Başkanı Mustafa Kır, Dr. Osman Yıldız'a 30 Ekim 2022 tarihinde Ankara'da yapılacak  "Aileni Koru, Gençlere Sahip Çık" mitingi hakkında bilgi vererek, toplantıya davetlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.