Dr. Osman Yıldız, TİSK’in Gala ve Ödül Töreninde Bakan Vedat Bilgin’le görüştü

Çalışma Hayatı 06.12.2022 - 16:37, Güncelleme: 07.12.2022 - 09:39
 

Dr. Osman Yıldız, TİSK’in Gala ve Ödül Töreninde Bakan Vedat Bilgin’le görüştü

TİSK’in 60. Yıl Gala ve Ortak Yarınlar Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törene Bakan Bilgin ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ile HAK-İŞ heyeti de katıldı.
ANKHABER Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) 60. Yıl Gala ve Ortak Yarınlar Ödül Töreni yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in de katılım sağladığı törene HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ve HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ile TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle davetliler katıldı. MAHMUT ARSLAN’IN SELAMINI İLETTİ Yıldız, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol’a HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın selamlarını ileterek, 60. Kuruluş yıldönümlerini kutladı. Yıldız ayrıca programa katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’le gündeme ilişkin konularda sohbet etti. Dr. Osman Yıldız, Bakan Bilgin ile konuşmalarında, ANKHABER’in çeşitli yönleriyle gündeme getirdiği ve kendisinin de sıkça değindiği ‘isteğe bağlı sigortalılık’ sorununu konuştuklarını, Bakan Bilgin’in de “Gündemimizde” dediğini belirtti. ARSLAN VE GÜNER’İN MESAJLARI… Program sonunda TİSK'in sosyal sorumluluk projelerini ödüllendirdiği Ortak Yarınlar Ödül Programında dereceye giren işletmelere ödülleri takdim edildi. Programda, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Genel Sekreter Eda Güner'in mesajı yayınlanarak davetlilere dinletildi.
TİSK’in 60. Yıl Gala ve Ortak Yarınlar Ödül Töreni gerçekleştirildi. Törene Bakan Bilgin ve HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ile HAK-İŞ heyeti de katıldı.

ANKHABER

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK) 60. Yıl Gala ve Ortak Yarınlar Ödül Töreni yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in de katılım sağladığı törene HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız ve HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ile TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle davetliler katıldı.

MAHMUT ARSLAN’IN SELAMINI İLETTİ

Yıldız, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol’a HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın selamlarını ileterek, 60. Kuruluş yıldönümlerini kutladı. Yıldız ayrıca programa katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’le gündeme ilişkin konularda sohbet etti.

Dr. Osman Yıldız, Bakan Bilgin ile konuşmalarında, ANKHABER’in çeşitli yönleriyle gündeme getirdiği ve kendisinin de sıkça değindiği ‘isteğe bağlı sigortalılık’ sorununu konuştuklarını, Bakan Bilgin’in de “Gündemimizde” dediğini belirtti.

ARSLAN VE GÜNER’İN MESAJLARI…

Program sonunda TİSK'in sosyal sorumluluk projelerini ödüllendirdiği Ortak Yarınlar Ödül Programında dereceye giren işletmelere ödülleri takdim edildi.

Programda, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Genel Sekreter Eda Güner'in mesajı yayınlanarak davetlilere dinletildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.