Dr. Osman Yıldız, ITUC-ATUC Genel Başkanı Said ile görüştü

Çalışma Hayatı 22.09.2022 - 07:11, Güncelleme: 22.09.2022 - 07:11
 

Dr. Osman Yıldız, ITUC-ATUC Genel Başkanı Said ile görüştü

Görüşmede HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan Filistin’e davet edildi, daha yoğun iş birliği kararı alındı.
ANKHABER /  HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız,  Arap İşçi Sendikaları Konfederasyonu (ITUC-ATUC) Genel Başkanlığına seçilen Filistin Konfederasyonu PGFTU Genel Başkanı Shaer Said ve ekibi ile Cezayir'in Oran şehrinde bir çalışma toplantısı yaptı. Görüşmeye HAK-İŞ Dış ilişkiler Uzmanı Ahmet Halfaya da katıldı. Ele alınan konular Görüşmede, HAK-İŞ'in hayırlı olsun dileklerinin sunulması, HAK-İŞ'in ve PGFTU ilişkilerinin geliştirilmesi, başkenti Kudüs olan Bağımsız Filistin Devleti yönündeki mücadele süreci, bölgesel düzeyde bağımsız sendikal hareketin geliştirilmesi konusundaki işbirliği konuları ele alındı. Davet ve iş birliği… Görüşmede, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın selamları ve başarı dilekleri iletilirken, Said, Genel Başkan Mahmut Arslan'ı Filistin'e davet etti. Toplantıda ayrıca yakın iş birliği ve görüşmelerin devamına karar verildi.
Görüşmede HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan Filistin’e davet edildi, daha yoğun iş birliği kararı alındı.

ANKHABER / 

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız,  Arap İşçi Sendikaları Konfederasyonu (ITUC-ATUC) Genel Başkanlığına seçilen Filistin Konfederasyonu PGFTU Genel Başkanı Shaer Said ve ekibi ile Cezayir'in Oran şehrinde bir çalışma toplantısı yaptı.

Görüşmeye HAK-İŞ Dış ilişkiler Uzmanı Ahmet Halfaya da katıldı.

Ele alınan konular

Görüşmede, HAK-İŞ'in hayırlı olsun dileklerinin sunulması, HAK-İŞ'in ve PGFTU ilişkilerinin geliştirilmesi, başkenti Kudüs olan Bağımsız Filistin Devleti yönündeki mücadele süreci, bölgesel düzeyde bağımsız sendikal hareketin geliştirilmesi konusundaki işbirliği konuları ele alındı.

Davet ve iş birliği…

Görüşmede, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın selamları ve başarı dilekleri iletilirken, Said, Genel Başkan Mahmut Arslan'ı Filistin'e davet etti.

Toplantıda ayrıca yakın iş birliği ve görüşmelerin devamına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.