Dr. METİN ÖZASLAN: SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ, GÜN BİRLİK OLMA, DAYANIŞMA GÜNÜ

Güncel 13.02.2023 - 11:37, Güncelleme: 13.02.2023 - 11:37
 

Dr. METİN ÖZASLAN: SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ, GÜN BİRLİK OLMA, DAYANIŞMA GÜNÜ

Ankara Kulübü'nün Seymen ve Bacıerenleri ile üyeleri, deprem bölgesindeki vatandaşlar için tek yürek oldu. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, "Sözün bittiği yerdeyiz. Gün birlik olma, dayanışma günü." dedi.
Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezi’nin, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından bölgedeki depremzedelere destek olmak için başlattığı 'Deprem Yardımlaşma Seferberliği' öncülüğünde Ankara Konağı'nda, gıda ürünlerinden suya, çocuk bezinden mamaya,  temizlik ve hijyen ürünlerine,  battaniyeden giyime, tekerlekli sandalyeye kadar temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlar  toplandı. 'Deprem Yardımlaşma Seferberliği' kapsamında depremzedelere yardım etmek üzere toplanan Seymen ve Bacıerenler ile üyelere konuşan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, "Öncelikle depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kahramanmaraş Pazarcık 7.7 ve Elbistan 7.6 olarak ölçülen ve 10 ilde büyük bir yıkıma ve çok büyük can kaybına neden olan depremlerde felaketi yaşayan tüm illerimize, ülkemize ve milletimize, hepimize çok geçmiş olsun. Gün birlik olma, dayanışma günü, yaraları bir nebze de olsa sarabilme günü." dedi. TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN GÜCÜ Özaslan ,"Sözün bittiği yerdeyiz. 10 şehrimizde büyük bir yıkım, büyük bir acı yaşandı. Binlerce kişi hayatını kaybetti. Hepimizin yüreği yanıyor, çok büyük bir gözyaşı var. İnşallah Türkiye olarak bu yaraları saracağız. Ülkemiz maalesef deprem bölgesi. Bundan sonra depreme karşı ortak bir bilinçle sağlam binalar yapacağız. Millet olarak büyük bir seferberlik yaşıyoruz. Tüm bu süreç gösterdi ki çok büyük bir toplumsal dayanışma gücüne sahibiz. Ülkemiz insanı büyük bir duyarlılık içinde mücadele örneği sergilerken, dünya ülkeleri de bizimle tek yürek oldu. Ankara Kulübü olarak biz her zaman toplumsal konularda başı çektik. İlk günden otobüsümüzü deprem bölgesine gönderdik ve orada yardım için kullanılıyor. Bundan sonra da yardımlara daha büyük ihtiyaç olacak. Ankara'ya deprem bölgesinden büyük bir nüfusun geleceğini tahmin ediyorum. Seferberlik devam edecek. Ne yapabiliriz hep birlikte düşüneceğiz. Ankara Kulübü olarak başka çözümler içerisinde organize bir şekilde yardımlarımız, desteklerimiz devam edecek. Depremzedelere ulaştırmak üzere bugün buraya yardım getiren Seymenlerimize, Bacıerenlerimize ve üyelerimize, büyük katkı sağlayan şubelerimiz ya da diğer kanallar aracılığıyla depremzede insanlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için yardım yapan tüm üyelerimize, herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Ülkemizin başı sağ olsun."  ifadelerini kullandı. Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka da "Elimizden geldiğince depremzedelerimize yardım etmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileriz. Deprem sonucu yakınlarını kaybeden insanlarımızın en içten bir şekilde acılarını paylaşıyoruz. Milletimize geçmiş olsun." diye konuştu.   
Ankara Kulübü'nün Seymen ve Bacıerenleri ile üyeleri, deprem bölgesindeki vatandaşlar için tek yürek oldu. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, "Sözün bittiği yerdeyiz. Gün birlik olma, dayanışma günü." dedi.

Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezi’nin, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından bölgedeki depremzedelere destek olmak için başlattığı ' Deprem Yardımlaşma Seferberliği' öncülüğünde Ankara Konağı'nda, gıda ürünlerinden suya, çocuk bezinden mamaya,  temizlik ve hijyen ürünlerine,  battaniyeden giyime, tekerlekli sandalyeye kadar temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlar  toplandı.

' Deprem Yardımlaşma Seferberliği' kapsamında depremzedelere yardım etmek üzere toplanan Seymen ve Bacıerenler ile üyelere konuşan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, "Öncelikle depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kahramanmaraş Pazarcık 7.7 ve Elbistan 7.6 olarak ölçülen ve 10 ilde büyük bir yıkıma ve çok büyük can kaybına neden olan depremlerde felaketi yaşayan tüm illerimize, ülkemize ve milletimize, hepimize çok geçmiş olsun. Gün birlik olma, dayanışma günü, yaraları bir nebze de olsa sarabilme günü." dedi.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN GÜCÜ

Özaslan ,"Sözün bittiği yerdeyiz. 10 şehrimizde büyük bir yıkım, büyük bir acı yaşandı. Binlerce kişi hayatını kaybetti. Hepimizin yüreği yanıyor, çok büyük bir gözyaşı var. İnşallah Türkiye olarak bu yaraları saracağız. Ülkemiz maalesef deprem bölgesi. Bundan sonra depreme karşı ortak bir bilinçle sağlam binalar yapacağız. Millet olarak büyük bir seferberlik yaşıyoruz. Tüm bu süreç gösterdi ki çok büyük bir toplumsal dayanışma gücüne sahibiz. Ülkemiz insanı büyük bir duyarlılık içinde mücadele örneği sergilerken, dünya ülkeleri de bizimle tek yürek oldu.

Ankara Kulübü olarak biz her zaman toplumsal konularda başı çektik. İlk günden otobüsümüzü deprem bölgesine gönderdik ve orada yardım için kullanılıyor. Bundan sonra da yardımlara daha büyük ihtiyaç olacak. Ankara'ya deprem bölgesinden büyük bir nüfusun geleceğini tahmin ediyorum. Seferberlik devam edecek. Ne yapabiliriz hep birlikte düşüneceğiz. Ankara Kulübü olarak başka çözümler içerisinde organize bir şekilde yardımlarımız, desteklerimiz devam edecek. Depremzedelere ulaştırmak üzere bugün buraya yardım getiren Seymenlerimize, Bacıerenlerimize ve üyelerimize, büyük katkı sağlayan şubelerimiz ya da diğer kanallar aracılığıyla depremzede insanlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için yardım yapan tüm üyelerimize, herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Ülkemizin başı sağ olsun."  ifadelerini kullandı.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka da "Elimizden geldiğince depremzedelerimize yardım etmeye, yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileriz. Deprem sonucu yakınlarını kaybeden insanlarımızın en içten bir şekilde acılarını paylaşıyoruz. Milletimize geçmiş olsun." diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.