Dr. Metin Özaslan: Kutlu olsun...

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2021 - 14:26, Güncelleme: 22.04.2021 - 14:26
 

Dr. Metin Özaslan: Kutlu olsun...

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir mesaj yayınladı: Özaslan, şu ifadeleri kullandı: "23 Nisan 1920, Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. TBMM, milletin verdiği kurtuluş mücadelesinin içinde doğmuş ve bunun dünyada bir benzeri daha bulunmayan, biz Ankaralılar için de büyük öneme sahip bir kurtuluş öyküsü olmuştur. TBMM’nin ɑçılmɑsı ile millet egemenliği resmen hɑyɑtɑ geçirilmiş, bu önemli gün ise Atɑtürk tɑrɑfındɑn, millet egemenliğini sonsuzɑ kɑdɑr koruyɑcɑk olɑn çocuklarımıza ɑrmɑğɑn edilmiştir. Bu armağan, Atatürk’ün ve milletimizin siz kıymetli çocuklarımıza verdiği önemin, inancın ve güvenin en önemli göstergesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımızın bayramı olmakla birlikte, bizlere de çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, ülkemizin kuruluş ve varoluş değerlerinin bilincinde olan, vatanı için çalışıp üreten bireyler olarak yetiştirme zorunluluğumuzu hatırlatmalıdır. Bu pek tabi ki bizlerin, çocuklarımıza güvenli ve huzurlu bir ortamda yetişebilmeleri için gereken ortamı sağlamamızla mümkün olacaktır. Bir kez daha Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum."

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir mesaj yayınladı:

Özaslan, şu ifadeleri kullandı:

"23 Nisan 1920, Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. TBMM, milletin verdiği kurtuluş mücadelesinin içinde doğmuş ve bunun dünyada bir benzeri daha bulunmayan, biz Ankaralılar için de büyük öneme sahip bir kurtuluş öyküsü olmuştur. TBMM’nin ɑçılmɑsı ile millet egemenliği resmen hɑyɑtɑ geçirilmiş, bu önemli gün ise Atɑtürk tɑrɑfındɑn, millet egemenliğini sonsuzɑ kɑdɑr koruyɑcɑk olɑn çocuklarımıza ɑrmɑğɑn edilmiştir. Bu armağan, Atatürk’ün ve milletimizin siz kıymetli çocuklarımıza verdiği önemin, inancın ve güvenin en önemli göstergesidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımızın bayramı olmakla birlikte, bizlere de çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, ülkemizin kuruluş ve varoluş değerlerinin bilincinde olan, vatanı için çalışıp üreten bireyler olarak yetiştirme zorunluluğumuzu hatırlatmalıdır. Bu pek tabi ki bizlerin, çocuklarımıza güvenli ve huzurlu bir ortamda yetişebilmeleri için gereken ortamı sağlamamızla mümkün olacaktır.

Bir kez daha Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.