Dr. Metin Özaslan depremzedelerle mutfağa girdi

Ankara 08.03.2023 - 11:59, Güncelleme: 08.03.2023 - 11:59
 

Dr. Metin Özaslan depremzedelerle mutfağa girdi

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile beraberindeki dernek yöneticileri ve Seymenlerden oluşan heyet, depremin yarattığı stresten bir nebze de olsa uzaklaştırabilmek ve moral verebilmek için depremzedelerle beraber mutfağa girdi, birlikte içli köfte hazırladı.
Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile Genel Başkan Danışmanı Murat Kubat, Yönetim Kurulu Üyeleri; Gürcan Maden, Naşit Tosun, Serpil Yıldırım, Fatih Kubat ve Akkız Dilan Gündoğan ve dernek üyesi Seymenlerden oluşan heyet, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinin ardından Ankara/Yenimahalle-Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Uygulama Oteli’ne yerleşen depremzedelerle yemek hazırlama etkinliğinde bir araya geldi. SOSYAL HAYATA KATILIM SÜREÇLERİNE DESTEK OLMA Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – Uygulama Oteli’nde kalan depremzedeler ile birlikte moral çerçevesinde güzel bir yemek hazırlama etkinliğinde bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yol açtığı yıkım, hepimizi derinden üzmüştür. Ülke ve millet olarak tarihimizin en büyük acılarından birini yaşıyoruz. Binlerce insanımızı kaybettik, on binlercesi yaralandı, yüz binlerce insanımız da başka şehirlerde geçici konaklama merkezlerine yerleşti. Bu süreçte konaklama için Ankara’mıza da gelen insanlarımız oldu. Bizler de Ankara Kulübü olarak biraz olsun moral verebilmek, sosyal hayata katılım süreçlerine bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek düşüncesinden hareketle Hatay ve Kahramanmaraş’tan gelen ve Yenimahalle - Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Uygulama Oteli’ne yerleşen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, birlikte vakit geçirmek istedik. Bu kapsamda yanımızda getirdiğimiz malzemelerle Uygulama Oteli’nin mutfağında  hep birlikte güzel bir çalışma yaptık ve Hatay, Kahramanmaraş’ın yöresel damak tadı içli köfte hazırladık. Bizler de içli köftenin yapılış aşamalarını öğrendik ve çok keyif aldık. Sosyal kaynaşmanın ön plana çıktığı etkinlikte depremzede kardeşlerimize bir nebze de olsa faydamız dokunduysa ne mutlu bize. Ankara Kulübü Genel Merkezimizin bulunduğu Ankara Konağı’na kardeşlerimizi davet ediyoruz. Misafirimiz olmalarından memnuniyet duyacağız. Bu acı ve zor süreci ülke ve millet olarak birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ruhu içerisinde inşallah aşacak ve geride bırakacağız.” diye konuştu. DEPREMZEDE KADINLARIN 8 MART KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI Özaslan, "Acımız çok büyük, ancak hayat da bir taraftan devam ediyor. Umudumuzu canlı tutmak zorundayız. Acıyla yoğrulan tüm depremzede kadınlarımızın, baş tacımız tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." ifadelerini kullandı. Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Funda Kılınç da Ankara Kulübü heyetine, depremzedelerin güzel vakit geçirerek, keyif aldığı programa katkılarından dolayı teşekkür etti.
Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile beraberindeki dernek yöneticileri ve Seymenlerden oluşan heyet, depremin yarattığı stresten bir nebze de olsa uzaklaştırabilmek ve moral verebilmek için depremzedelerle beraber mutfağa girdi, birlikte içli köfte hazırladı.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile Genel Başkan Danışmanı Murat Kubat, Yönetim Kurulu Üyeleri; Gürcan Maden, Naşit Tosun, Serpil Yıldırım, Fatih Kubat ve Akkız Dilan Gündoğan ve dernek üyesi Seymenlerden oluşan heyet, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinin ardından Ankara/Yenimahalle-Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Uygulama Oteli’ne yerleşen depremzedelerle yemek hazırlama etkinliğinde bir araya geldi.

SOSYAL HAYATA KATILIM SÜREÇLERİNE DESTEK OLMA

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi – Uygulama Oteli’nde kalan depremzedeler ile birlikte moral çerçevesinde güzel bir yemek hazırlama etkinliğinde bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yol açtığı yıkım, hepimizi derinden üzmüştür. Ülke ve millet olarak tarihimizin en büyük acılarından birini yaşıyoruz. Binlerce insanımızı kaybettik, on binlercesi yaralandı, yüz binlerce insanımız da başka şehirlerde geçici konaklama merkezlerine yerleşti. Bu süreçte konaklama için Ankara’mıza da gelen insanlarımız oldu. Bizler de Ankara Kulübü olarak biraz olsun moral verebilmek, sosyal hayata katılım süreçlerine bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek düşüncesinden hareketle Hatay ve Kahramanmaraş’tan gelen ve Yenimahalle - Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Uygulama Oteli’ne yerleşen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, birlikte vakit geçirmek istedik. Bu kapsamda yanımızda getirdiğimiz malzemelerle Uygulama Oteli’nin mutfağında  hep birlikte güzel bir çalışma yaptık ve Hatay, Kahramanmaraş’ın yöresel damak tadı içli köfte hazırladık. Bizler de içli köftenin yapılış aşamalarını öğrendik ve çok keyif aldık. Sosyal kaynaşmanın ön plana çıktığı etkinlikte depremzede kardeşlerimize bir nebze de olsa faydamız dokunduysa ne mutlu bize. Ankara Kulübü Genel Merkezimizin bulunduğu Ankara Konağı’na kardeşlerimizi davet ediyoruz. Misafirimiz olmalarından memnuniyet duyacağız. Bu acı ve zor süreci ülke ve millet olarak birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ruhu içerisinde inşallah aşacak ve geride bırakacağız.” diye konuştu.

DEPREMZEDE KADINLARIN 8 MART KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Özaslan, "Acımız çok büyük, ancak hayat da bir taraftan devam ediyor. Umudumuzu canlı tutmak zorundayız. Acıyla yoğrulan tüm depremzede kadınlarımızın, baş tacımız tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Funda Kılınç da Ankara Kulübü heyetine, depremzedelerin güzel vakit geçirerek, keyif aldığı programa katkılarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.