Dr. Ahmet Altıparmak, İYİ Parti’den Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

29.03.2023 - 12:27, Güncelleme: 29.03.2023 - 12:27
 

Dr. Ahmet Altıparmak, İYİ Parti’den Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

Kamuda 36 yıl Genel Müdür ve Vali; Özel Sektör ve Üniversitelerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dr. Ahmet Altıparmak, vatanına milletine milletvekili olarak hizmet edebilmek için yola çıktı...
ANKHABER 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili süreç devam ederken, milletvekili olabilmek için siyasi partilere müracaatlar da tamamlandı. Milletvekili aday adayları arasında birbirinden kıymetli isler de yer alıyor. Bunlardan biri de Dr. Ahmet Altıparmak. 40 YILA YAKIN HİZMET ETTİ İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmasının ardından 40 yıla yakın devletine, milletene bürokrat olarak hizmet etme imkanı bulan Dr. Ahmet Altıparmak, hizmetlerini siyaset alanında devam etmek için İYİ Parti’den Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu. NEDEN MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYOR? Altıparmak, milletine vekil olma amacını anlatmak için kamuoyuna seslenirken şu ifadeleri kullandı: “Kamuda 36 yıl Genel Müdür ve Vali (Muğla, Antalya, Erzurum, Denizli); Özel Sektör ve Üniversitelerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptım. Bu tecrübe ve birikimimi, evlatlarımızın geleceğe ümitle ve güvenle bakmaları için TBMM ye taşımak istiyorum. İYİ Parti ANKARA 1. Bölge MİLLETVEKİLİ A. ADAYI olarak desteklerinizi bekliyorum.”
Kamuda 36 yıl Genel Müdür ve Vali; Özel Sektör ve Üniversitelerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dr. Ahmet Altıparmak, vatanına milletine milletvekili olarak hizmet edebilmek için yola çıktı...

ANKHABER

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili süreç devam ederken, milletvekili olabilmek için siyasi partilere müracaatlar da tamamlandı.

Milletvekili aday adayları arasında birbirinden kıymetli isler de yer alıyor. Bunlardan biri de Dr. Ahmet Altıparmak.

40 YILA YAKIN HİZMET ETTİ

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmasının ardından 40 yıla yakın devletine, milletene bürokrat olarak hizmet etme imkanı bulan Dr. Ahmet Altıparmak, hizmetlerini siyaset alanında devam etmek için İYİ Parti’den Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

NEDEN MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYOR?

Altıparmak, milletine vekil olma amacını anlatmak için kamuoyuna seslenirken şu ifadeleri kullandı:

“Kamuda 36 yıl Genel Müdür ve Vali (Muğla, Antalya, Erzurum, Denizli); Özel Sektör ve Üniversitelerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptım.

Bu tecrübe ve birikimimi, evlatlarımızın geleceğe ümitle ve güvenle bakmaları için TBMM ye taşımak istiyorum.

İYİ Parti ANKARA 1. Bölge MİLLETVEKİLİ A. ADAYI olarak desteklerinizi bekliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.