Donanımlı isim, eğitimci / yazar Abdullah Yüksel, Ankara 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı

20.03.2023 - 18:51, Güncelleme: 20.03.2023 - 18:51
 

Donanımlı isim, eğitimci / yazar Abdullah Yüksel, Ankara 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı

Zaferin Tan Yerindeyiz” diyerek yola çıkan Abdullah Yüksel, üç ana başlık altında düşüncelerini ve hedeflerini paylaştı
ANKHABER Türkiye büyük bir hızla 14 Mayıs seçimlerine giderken, aday adaylığı süreci de birbirinden kaliteli isimlerin müracaatı ile devam ediyor. Bunlardan biri de ömrünü çağdaş Türk gençlerinin yetişmesine ve onlara, topluma yararlı olacak kitapların yazımına adayan Abdullah Yüksel, CHP’den Ankara Birinci Bölge Milletvekili Aday Adaylığı için müracaatını yaptı. Zaferin Tan Yerindeyiz” diyerek yola çıkan Abdullah Yüksel, üç ana başlık altında düşüncelerini ve hedeflerini paylaştı. Şöyle: “HEYECANLIYIZ Çünkü ‘Yedi kat yerin altından uğultular geliyor Çok alametler belirdi, vakit tamamdır Çekin ki körükleri Ateşe girdi demir.’ diyen Nazım’ın ruhundayız ve baharla gelen zaferin kokusunu alıyoruz. KARARLIYIZ Çünkü insan değerleriyle yaşar, toplumlar değerleriyle var olur. Yok edilmek istenen değerleri bedeli ne olursa olsun korumak kararlılığındayız. UMUTLUYUZ Çünkü yüzyıllardır umut ekilip zafer biçilen topraklardanız. Sahadayız Çalışıyoruz Sonunda Kazanacağız Zaferin Tan Yerindeyiz.” ÖZ GEÇMİŞ 1 Ocak 1955 yılında Aksaray’ın Taşpınar köyünde 9 çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Aksaray’da tamamlayan Abdullah Yüksel, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümünden mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından 1984 yılından itibaren özel eğitim kurumlarında fizik öğretmenliği yaptı. 1994 yılında İvme Eğitim Kurumlarını kurdu. “İvme Anadolu Lisesi, İvme Özel Öğretim Kursları” adı altında birçok şube açtı. Başta eğitim olmak üzere “Umut, Korku, Öfke, Sözün Gücü, Duygu ve Değerlerimiz, Eğitim ve Sevgi, İhtiyacımız Olan Güven, Öğrenmeliyiz, Gelişmeliyiz, Derinleşmeliyiz, Referansımız Bilim” gibi kişisel gelişim alanlarında yirmi üç kitap yazdı. ÖZDEBİR Ankara temsilciliği bulunan Yüksel, eğitim alanında alanda seminerler vermektedir. Sosyal Demokrasi Derneği ve ODTÜ Mezunları Derneği üyesidir. Yenimahalle CHP il ve ilçe delegeliği, 2013 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilen Yüksel, evli ve bir çocuk babasıdır.
Zaferin Tan Yerindeyiz” diyerek yola çıkan Abdullah Yüksel, üç ana başlık altında düşüncelerini ve hedeflerini paylaştı

ANKHABER

Türkiye büyük bir hızla 14 Mayıs seçimlerine giderken, aday adaylığı süreci de birbirinden kaliteli isimlerin müracaatı ile devam ediyor. Bunlardan biri de ömrünü çağdaş Türk gençlerinin yetişmesine ve onlara, topluma yararlı olacak kitapların yazımına adayan Abdullah Yüksel, CHP’den Ankara Birinci Bölge Milletvekili Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

Zaferin Tan Yerindeyiz” diyerek yola çıkan Abdullah Yüksel, üç ana başlık altında düşüncelerini ve hedeflerini paylaştı. Şöyle:
“HEYECANLIYIZ
Çünkü
‘Yedi kat yerin altından uğultular geliyor
Çok alametler belirdi, vakit tamamdır
Çekin ki körükleri
Ateşe girdi demir.’

diyen Nazım’ın ruhundayız ve baharla gelen zaferin kokusunu
alıyoruz.
KARARLIYIZ
Çünkü
insan değerleriyle yaşar, toplumlar değerleriyle var olur. Yok
edilmek istenen değerleri bedeli ne olursa olsun korumak
kararlılığındayız.
UMUTLUYUZ
Çünkü
yüzyıllardır umut ekilip zafer biçilen topraklardanız.
Sahadayız
Çalışıyoruz
Sonunda Kazanacağız
Zaferin Tan Yerindeyiz.”

ÖZ GEÇMİŞ

1 Ocak 1955 yılında Aksaray’ın Taşpınar köyünde 9 çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Aksaray’da tamamlayan Abdullah Yüksel, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümünden mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından 1984 yılından itibaren özel eğitim kurumlarında fizik öğretmenliği yaptı.
1994 yılında İvme Eğitim Kurumlarını kurdu. “İvme Anadolu Lisesi, İvme Özel Öğretim Kursları” adı altında birçok şube açtı. Başta eğitim olmak üzere “Umut, Korku, Öfke, Sözün Gücü, Duygu ve Değerlerimiz, Eğitim ve Sevgi, İhtiyacımız Olan Güven, Öğrenmeliyiz, Gelişmeliyiz, Derinleşmeliyiz, Referansımız Bilim” gibi kişisel gelişim alanlarında yirmi üç kitap yazdı.
ÖZDEBİR Ankara temsilciliği bulunan Yüksel, eğitim alanında alanda seminerler vermektedir.
Sosyal Demokrasi Derneği ve ODTÜ Mezunları Derneği üyesidir. Yenimahalle CHP il ve ilçe delegeliği, 2013 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilen Yüksel, evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.