‘Dinamizim’ Karma Resim Sergisi Açılış Yaptı

Kültür-Sanat 21.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 21.11.2022 - 11:40
 

‘Dinamizim’ Karma Resim Sergisi Açılış Yaptı

Sema KUMRULU / ''Dinamizm'' temalı karma resim sergisi 18 Kasım 2022 tarihinde SERGİMİZ.COM Sanat Galerisinde açılış kokteyli ile gerçekleşti.
Birçok farklı tarz ve teknikle çalışan sanatçılar; Arif Sayyar, Güler Özberk, Hüseyin Bozoğlan, İnci Özüdoğru, Kadriye Yalınkılınç, Nurten Demir, Özlem Atalay, Serdar Öztürk, Cevriye Özgezer, Döndü Işıl Doğan, Hamide Çoban, Hasan Üstün, Lale Öztürk, Meryem Mızrak, Neriman Şahin, Nilgün Akoğlu, Türkan Yeşiltepe, Tüzinay Sarıcan, Yıldız Duman Ercan ve Yusuf Çetin eserleri ile bir araya geldi. Serginin küratörlüğünü yapan Neriman Şahin ve Cevriye Özgezer'in sergiyle ilgili görüşlerini sordum; Ressam Neriman Şahin; Daha önce de birçok sergi hazırlıklarım oldu. Bu sergi bizim için yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan içeriyor. Onun için sergimizin ismini dinamizm koyduk. Cevriye Özgezer ile birlikte hazırladık. Sanatın içinde olan 19 profesyonel ressam arkadaşımız ile profesyonel bir galeride bir aradayız. Ressam Cevriye Özgezer; Sanat Galerisi sahibi Okan Sartaş'ın teklifi üzerine SERGİMİZ.COM ailesine katıldım. Bir aylık süreçte hazırlıklarımızı yaptık. Şu anda da keyfini çıkarıyoruz. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sayelerinde güzel bir açılış yaptık. ''Dinamizm'' karma resim sergisi 25 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. Sergisinin küratörleri Neriman Şahin, Cevriye Özgezer ve katılan tüm sanatçıları kutluyorum.
Sema KUMRULU / ''Dinamizm'' temalı karma resim sergisi 18 Kasım 2022 tarihinde SERGİMİZ.COM Sanat Galerisinde açılış kokteyli ile gerçekleşti.

Birçok farklı tarz ve teknikle çalışan sanatçılar; Arif Sayyar, Güler Özberk, Hüseyin Bozoğlan, İnci Özüdoğru, Kadriye Yalınkılınç, Nurten Demir, Özlem Atalay, Serdar Öztürk, Cevriye Özgezer, Döndü Işıl Doğan, Hamide Çoban, Hasan Üstün, Lale Öztürk, Meryem Mızrak, Neriman Şahin, Nilgün Akoğlu, Türkan Yeşiltepe, Tüzinay Sarıcan, Yıldız Duman Ercan ve Yusuf Çetin eserleri ile bir araya geldi.

Serginin küratörlüğünü yapan Neriman Şahin ve Cevriye Özgezer'in sergiyle ilgili görüşlerini sordum;

Ressam Neriman Şahin;

Daha önce de birçok sergi hazırlıklarım oldu. Bu sergi bizim için yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan içeriyor. Onun için sergimizin ismini dinamizm koyduk. Cevriye Özgezer ile birlikte hazırladık. Sanatın içinde olan 19 profesyonel ressam arkadaşımız ile profesyonel bir galeride bir aradayız.

Ressam Cevriye Özgezer;

Sanat Galerisi sahibi Okan Sartaş'ın teklifi üzerine SERGİMİZ.COM ailesine katıldım. Bir aylık süreçte hazırlıklarımızı yaptık. Şu anda da keyfini çıkarıyoruz. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Sayelerinde güzel bir açılış yaptık.

''Dinamizm'' karma resim sergisi 25 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. Sergisinin küratörleri Neriman Şahin, Cevriye Özgezer ve katılan tüm sanatçıları kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.